Sandnes garn producerer garn af højeste kvalitet til alle garnelskere

Sandnes garn er en af Nordeuropas største og mest populære garnproducenter–og det er selvfølgelig ikke uden grund. Uanset hvilken garntype du vælger fra Sandnes, er du sikret kvalitetsmaterialer, unikke farvepaletter og godt håndværk. Hvis du er blevet nysgerrig på Sandnes, så læs med i artiklen her og bliv klogere på den anerkendte norske garnfabrikant.

Stort udvalg af Sandnes garn hos vegagarn.dk

Siden starten af deres eksistens i 1888 har Sandnes garn produceret uldgarn og er i dag en af de ældste uldfabrikker i Norge. Med lokation i byen Sandnes på den norske vestkyst producerer virksomheden alle de mange populære garntyper, der sælges i hele verden. 

Sandnes garn er den største producent af håndstrikkegarn i Nordeuropa. De er kendt for at kombinere gamle traditioner og materialer med nye, innovative idéer. I den gamle fabrik ligger i dag en af verdens mest moderne spinderier, hvorfra de viderefører de gamle traditioner og udforsker nye materialer.

Sandnes garn er lig med høj kvalitet 

I dag spænder Sandnes garns sortiment over langt mere end traditionelt uldgarn. I udvalget kan du bl.a. finde alpakauld, merinould, mulberry silke, bomuld, mohair og meget andet. Brandets store erfaring med garnproduktion afspejles i garntypernes imponerende kvalitet. Alle materialer bliver nøje udvalgt, og i processen sættes der høje krav til dyrevelfærden. 

Efter at materialerne er udvalgt, bliver de bearbejdet til en lang række garntyper, der hver især bidrager med unikke egenskaber og smukke teksturer. Når du går på opdagelse i Sandnes’ garnudvalg, vil du således finde alt fra klassisk uldgarn, der er varm og behagelig, til særligt holdbart garn fremstillet af en blanding af bomuld, viskose og hør. 

Herudover kan du også vælge blandt et bredt udbud af lette garner og uldgarn, som er superwash-behandlet, hvilket gør det egnet til maskinvask.

Flere forskellige garnserier – find dem hos VegaGarn

De mange garntyper fra Sandnes garn er fordelt på flere forskellige serier, og du kan finde et væld af dem hos VegaGarn. Her forhandles bl.a. de efterstræbte serier Double Sunday, Perfect, Dou og Peer Gynt fra Sandness. Især sidstnævnte er en populær garntype blandt strikkere og hæklere. 

Peer Gynt garn fra Sandnes består af norsk uld og har en helt særlig tekstur. Det blev sendt på markedet i 1938, og det faktum, at det stadig findes på hylderne i dag, taler for garnets kvalitet og alsidighed. Igennem de mange år på markedet har Sandnes perfektioneret deres bearbejdning af ulden. Du er således sikret garn af højeste kvalitet til dine projekter.