Hos Møller & Mammen finder du alt i dørgreb

Du tænker sikkert ikke over, hvordan din dørhåndtag på din hoveddør ser ud. Måske kan du slet ikke lige huske det, for det er jo bare et håndtag, du åbner, for at komme ind i dit hjem. Men måske skulle du ofre det en tanke, næste gang du kommer hjem? Det er noget af det første dine gæster ser af dit hjem, og måske er det tid til en udskiftning?

Mangler du et flot dørgreb i messing, kan du kigge hos Møller & Mammen. Siden 1876 har butikken været en del af gadebilledet, og ligesom dengang er de kendt for deres brede sortiment af bl.a. beslag, møbelbeslag og dørgreb. Personalet står klar til at hjælpe dig med at finde netop det dørgreb, der passer til dig og din bolig. Hvis du ikke befinder dig i København, kan du selvfølgelig benytte deres webshop. Hos Møller & Mammen finder du alle stilarter indenfor dørgreb. Er messing dit foretrukne materialevalg, bliver du heller ikke skuffet over udvalget af klassiske dørgreb i messing, og mere moderne dørhåndtag. Der er både dørgreb i blankpoleret messing og i børstet messing.

Nye og ældre designklassikere 

I Møller & Mammens brede sortiment finder du klassiske brands som Weingarden og Søe Jensen & Co. – Ønsker du et mere moderne udtryk, kan du se nærmere på Randi eller de ikoniske dørgreb fra Arne Jacobsen. Det er nemt at søge efter designerne eller materialet på hjemmesiden. Du finder et link her: dørgreb

Hvad skal du tænke over, når du vælger dørgreb

Først skal du forholde dig til, om det er et dørgreb til en yderdør, eller det er et dørgreb til en dør indenfor. Det har betydning for den kvalitet, du skal vælge, om dørgrebet er udsat for vind og vejr, eller det er døren fra soveværelset til stuen, der skal have et nyt dørgreb. Hvis det er en bred yderdør, kræver det et større håndtag end en smal standard dør. De fleste dørgreb fås i forskellige størrelser, så de passer til forskellige døre. Det kan du se, når du bestiller på hjemmesiden. Derefter skal du tænke over det udtryk, du gerne vil have. Bor du i en ældre ejendom, er det måske et mere klassisk dørhåndtag i messing med lidt krummelyre du er ude efter, mens du nok er mere til et stilrent og moderne messing dørhåndtag, hvis du bor i et klassisk parcelhus.