Prisgaranti på alt! Køb netværkskabler og HDMI kabler hos denne forhandler

I stedet for at gå forgæves i elektronikbutikken, så køb hellere dit netværkskabel online – mere specifikt hos Av-Cables.dk. De sælger nemlig LAN kabler til alle behov heriblandt Cat 6 og Cat 8 patchkabler. HDMI kabler eller en adapter er også en af deres spidskompetencer. Oplev dag til dag levering og andre formidable fordele som bl.a. 60 dages fuld returret og billigt fragt.

Av-Cables.dk

Bestil netværkskabler online – RJ45 kabler til alle behov

Av-Cables.dk tilbyder bl.a. Cat 5e og Cat 7 netværkskabler til gode priser. Disse er de forskellige generationer, som har lidt forskelle bl.a. i forhold til hastigheden. Hvis du har en hurtig forbindelse, kan dit internet stadigvæk blive langsomt og upålideligt, hvis du køber et for gammelt netværkskabel. Har du ikke styr på de forskellige patchkabler? Av-Cables.dk har heldigvis lavet en guide om RJ45 netværkskabler. Den kan du frit bladre igennem, helt gratis, på www.av-cables.dk. Deres service stopper ikke der. Du kan også ringe til kundeservice, og høre om de forskellige typer og produkter. Du finder naturligvis et kæmpe udvalg af komplette netværkskabler, men også løse netværksstik til en skarp stykpris. Køb robuste og vejrbestandige udendørs netværkskabler og vinklede patchkabler online.

HDMI kabler og adaptere i alle typer og længder

HDMI kablet gav indledning til en ny epoke, første gang det blev udgivet. I dag benytter de fleste af os et HDMI kabel i hjemmet. De bruges især til at forbinde fladskærmen med en eller anden form for afspiller. De bruges også til stationære eller bærbare computere, når de skal tilsluttes monitoren. Du skal dog være opmærksom på de forskellige typer. Fordi nogle HDMI kabler er nemlig bygget til også at kunne understøtte 4K eller 8K. Andre er tyndere, og så er der også formaterne Micro og Mini HDMI. Av-Cables.dk sælger ligeledes lange, flade og vinklede HDMI kabler til stærke priser. Du får det en del billigere ved at handle på www.av-cables.dk.

Når det gælder HDMI kabler og netværkskabler, så er Av-Cables.dk bare bedst. Udvalget er større og mere prisstærkt end hos de fleste konkurrenter.