Find en Festool båndpudser samt udstyr til trædrejning hos Dorch & Danola

Dorch & Danola sælger maskiner og værktøj til bl.a. trædrejning og mange andre slags træ- og metalarbejde. Læs bl.a. om en båndpudser her.

Dorch & Danola

Udstyr til trædrejning

Hos Dorch & Danola kan du finde mange forskellige slags værktøj og maskiner til bl.a. træarbejde. Hvis du gerne vil afprøve trædrejning, så kan du finde alt, hvad du skal bruge af både drejebænke i forskellige prisklasser samt drejejern i alle former og størrelser. Køb også værnemidler i butikken, for de har lige det, du skal bruge af høreværn, sikkerhedsbriller, handsker og sikkerhedssko i butikken, så du kan arbejde sikkert og effektivt. Trædrejning er en spændende, som har flere tusind år på bagen, men som stadig den dag i dag er populær blandt snedkere, kunstnere og andre træarbejdere. Metoden kan bruges til at lave runde og cylindriske former, fx skåle, redskaber, bordben m.m. Trædrejning vil helt sikkert være noget for dig, hvis du synes det er spændende at arbejde i træ, for det giver hurtigt nogle meget smukke resultater. Læs mere om drejebænke og drejejern på dorchdanola.dk, hvor du kan finde lige det, du skal bruge.

Båndpudser fra Festool

Hos Dorch & Danola kan du finde gode værktøjer til træ- og metalarbejde. Hvis du arbejder med mindre emner, så er en båndpudser uundværlig. Det er en lille stationær maskine, som kan spændes fast til en bordplade eller en høvlebænk, og på den sidder et bånd af sandpapir, som drejer rundt ved en høj hastighed. Ved siden af båndet er der et land, som kan justeres alt efter den vinkel, du gerne vil slibe dit emne med. Du kan både slibe træ, metal og meget mere med en båndpudser, og hvis du fx skal skærpe materialer, så er det et super redskab, som helt sikkert vil være godt at have ved hånden. Mange hobbyarbejdere, kunstnere og snedkere har ofte brug for en båndpudser, da den hurtigt giver præcise resultater på mindre emner. Båndet kan skiftes ud efter brug, og på den måde har du altid en god slibeevne på din pudser. Find bl.a. en båndpudser fra Festool i butikken.