Mode til kvinder fra Iro, Second Female etc.

Mywinther.dk er en alsidig online forhandler af mode til kvinder, der kan byde på et rigtigt lækkert udvalg af både high end og high street mærker, der sammen repræsenterer det bedste inden for modens verden sæson efter sæson.

Iro

Mywinther er aldeles stolt af at kunne kalde sig Iro forhandler. Det franske brand Iro er nemlig et af de mærker, der sæson efter sæson formår at forny sit eget look på en måde, der gør det relevant og sikrer det en plads helt i front. Designånden og det helt særlige Iro look, der blander de rå med det feminine krydret med lidt klassisk fransk elegance, tabes dog aldrig af syne, hvorfor mærket efterhånden har fået sig en bred og trofast skare af fans. Som Iro forhandler kan Mywinther præsentere deres kunder for mode af en vis standard, hvilket i høj grad også afspejler sig i de øvrige mærker, der forhandles online på deres hjemmeside.

Second Female

Second Female er et mærke, der er kendt for deres friske og ungdommelige designs. Både yngre og ældre fashionistaer er tilhængere af mærket, fordi det er alsidigt og altid klar med de nyeste trends og tendenser. I Second Females kollektioner finder man både baggy læderbukser og fine skjorter med dyreprint. Alt sammen er super let at inkorporere i ens eksisterende garderobe på en måde, der fører lidt nyt liv ind i ens personlige stil uden, at det helt overtager ens personlige udtryk. Designet hos Second Female er udført med en selvsikkerhed og en stærk sans for detaljen.

Mywinther

Ud over de to mærker, der allerede ér blevet nævnt, forhandles der også rigtigt mange andre lækre mærker online hos Mywinther.dk. Mywinther.dk ønsker nemlig at gøre mode i den lækre og luksuriøse ende let tilgængelig for alle deres kunder, da man hos Mywinther.dk har stor forståelse for den store rolle, som mode spiller i mange danske kvinders liv.