Bøgebrænde, træbriketter og meget mere i miljøvenligt brænde

Træbriketter, bøgebrænde, dækflis – hos den Gamle Brugs finder man alle former for biobrændsel og miljøvenlige træprodukter i højeste kvalitet.

Træbriketter

Den Gamle Brugs er en anerkendt forhandler af brændsel af forskellige træsorter. Leder man efter kvalitetsbrændsel, kan man eksempelvis se udvalget af økonomivenlige træbriketter. Træbriketter varmer mellem 6-10 timer, og kan med fordel bruges som alternativ til savet og kløvet brænde. Træbriketterne fra Den Gamle Brugs har mange fordele og er fremstillet efter miljøvenlige forhold. Det lave vandindhold i træbriketterne bevirker, at røgudviklingen er lav, og herudover bliver det nemt at rense fyret eller ovnen, da træbriketter ikke efterlader megen aske. Træbriketter er en CO2 neutral brændselstype, da de udelukkende indeholder rene spåner og det naturlige bindemiddel, som er i træet. Brug af lim og kemikalier kan undgås, da træbriketterne presses ved meget højt tryk og alle træbriketter fra Den Gamle Brugs er økologiske produkter, som lever op til alle Europæiske kvalitetskrav. På hjemmesiden kan man læse mere om fordelene ved træbriketter, og gå på jagt i net butikken, som altid har døgnåbent.

Bøgebrænde

Bøgebrænde er en af de mest solgte varianter af brændsel, da det har en masse fordele. Bøgebrænde er meget kompakt, og på grund af den tynde bark reduceres mængden af aske betydeligt. Det er nemlig typisk barken på træet, som efterlader sig det meste aske. Hos Den Gamle Brugs kan man købe bøgebrænde i mange forskellige udformninger. Man skal eksempelvis tage stilling til, om man vil have sit bøgebrænde leveret i løs form eller som brændetårne, og om disse skal være lufttørrede eller tørret i ovn. Herudover kan man også få leveret sit bøgebrænde som hele træstammer, hvis man selv har remedier til at kløve, save eller på anden måde bearbejde disse.

Klik ind på Den Gamle Brugs hjemmeside www.dgb-braende.dk og læs mere og se udvalget af blandt andet bøgebrænde og træbriketter.