Langkilde & Søn: Danmarks største flagproducent og Kgl. Hofleverandør

Langkilde & Søn har siden 1938 produceret Dannebrogsflag, og i dag er det Danmarks største producent af flag. Oveni er de også Kgl. Hofleverandør, hvilket understreger deres stolte traditioner og høje kvalitet.

Hvis du har brug for et nyt flag til flagstangen, eller du gerne vil have små flagstænger, flagranker eller lignende med dannebrog, så har de derfor alt, hvad du kunne drømme om.

Det ”rigtige” Dannebrog

Langkilde & Søn laver ifølge dem selv det ”rigtige” dannebrog, der er fremstillet i et særligt slidstærkt materiale, har de rette proportioner og den helt rigtige nuance af rød.

Det ekstra hårdføre materiale sikrer, at et dannebrogsflag fra Langkilde & Søn kan holde til både stormfulde vinterdage og regnfulde sommerdage. Det er lavet til at modstå det danske klima, så det ikke hurtigt går i stykker eller kommer til at se trist ud i toppen af flagstangen.

Det er vigtigt for æstetikken, at flaget også har de rette proportioner og farver. Felterne med rød og hvid skal være afstemt i forhold til størrelsen på flaget, og farverne skal være klare og ikke falme med tiden. Langkilde & Søn laver flag i høj kvalitet, der har det helt rigtige udseende.

Vimpler både nat og dag

Udover et stort udvalg af dannebrogsflag, har de også et stort udvalg af vimpler. Hvis du ikke har grund til at hejse et dansk flag, kan du i stedet vælge at have en vimpel i toppen af flagstangen.

Der er ingen regler for, at vimplen skal tages ned ved solnedgang, så den kan blive i flagstangen hele døgnet rundt. Det giver lidt liv og farver i flagstangen, når den ikke står tom.

Nordic Way of Celebration

Det er dog ikke kun i toppen af flagstangen, at vi vælger at pynte med dannebrog, når vi fejrer store begivenheder og mærkedage. I Danmark bruger vi også det danske flag på alt fra duge, bordpynt og servietter til små udgaver i ranker og på pinde i potteplanterne.

Hos Langkilde & Søn laver de også en række dekorative produkter til hjemmet med kollektionen The Nordic Way of Celebration, hvor dannebrog spiller en afgørende rolle. Der er både fine bordløbere, flagranker, servietter og lignende, der kan sikre den helt rigtige feststemning.

Udvalget hos Langkilde & Søn udvikler sig hele tiden, men de holder fast i de gamle traditioner og udviser dannebrog den respekt, som det danske flag fortjener.