Køb og lej både pavillon fritidshuse og pavillon til ophold hos FOCUS Moduler A/S

FOCUS Moduler A/S tilbyder moderne løsninger inden for modulbyggeri. Læs mere her, hvis du skal bruge en pavillon til ophold eller kigger på pavillon fritidshuse.

Focus Moduler A/S

Design din egen pavillon til ophold

Hos FOCUS Moduler A/S kan du finde et stort udvalg af smarte modulære løsninger inden for byggeri til bl.a. ophold, beboelse, midlertidig beboelse, institutioner, kontorer, skurvogne etc. I kategorien pavilloner til ophold finder du mange forskellige smarte løsninger, som bl.a. er populære til efterskoler, bosteder, daginstitutioner, hoteller etc. En pavillon til ophold skal selvfølgelig være komfortabel og designet på en indbydende måde. I forhold til traditionelt byggeri er der nogle benspænd som skal overholdes, bl.a. størrelsen på hvert enkelt modul. De har mange forskellige standardløsninger, som de producerer på deres fabrik i Randers, som har mange forskellige muligheder for anvendelse, og hvis du har særlige behov, så udvikler de også individuelle pavilloner efter kundernes ønsker. Læs mere på deres hjemmeside www.focusmoduler.dk hvis du skal bruge en pavillon til ophold. Der vil du helt sikkert kunne finde præcis en hjælp og vejledning, du skal bruge til at kunne udvikle det perfekte projekt.

Pavillon fritidshuse i både standard og specielle designs

FOCUS Moduler A/S er eksperter i modulbyggeri og har over 30 års erfaring i branchen. De har arbejdet sammen med et hav af forskellige kunder inden for både det offentlige, det private erhvervsliv etc. og er eksperter i at finde løsninger, der passer til deres kunders behov. Udover deres standardløsninger udvikler de også moduler og pavilloner efter deres kunders behov. Modulbyggeri er en genial løsning, hvis man søger fleksibilitet, prisstærke løsninger og mulighed for tilbygning. I forbindelse med fx sommerhuse er det populært, da man kan bestille helt nøglefærdige huse, som bliver lavet på fabrik, transporteret, sat op og tilkoblet vand og el på stedet. Hvis du er interesseret i pavillon fritidshuse, så kan du finde gode muligheder på focusmoduler.dk. Der er mange fordele ved pavillon fritidshuse: bl.a. supergodt indeklima, hurtig arbejdsproces, minimal byggeplads på stedet samt fleksibilitet og mulighed for at flytte hele huset. Læs mere om pavillon fritidshuse på deres hjemmeside.