Køb billige Scandbio og Ekman træpiller på www.jyskbiobrandsel.dk

Det er ikke altid lige let at finde hoved og hale i, hvilke træpiller man skal vælge. I artiklen herunder kan du blive klogere på miljøvenlige Scandbio og Ekman træpiller fra www.jyskbiobrandsel.dk.

Jysk Biobrændsel

CO2-neutrale Scandbio træpiller med god brændværdi

På www.jyskbiobrandsel.dk har de et bredt udvalg af miljøvenlige brændselstyper, blandt andet træpiller på 6 mm eller 8 mm fra Scandbio. Her får du svenskproducerede træpiller af høj kvalitet med et fugtindhold på bare 6-8%, så du er sikret en rigtig god brændværdi på pillerne. Træ er generelt en bedre brændselskilde end for eksempel olie eller gas, fordi træet ikke frigiver mere CO2 end den mængde, det optog, mens det voksede op. Med træpiller fra Scandbio får du dermed CO2-neutral brændsel, der oven i købet kommer fra leverandører, der overholder EU’s tømmerforordning, EUTR, der blandt andet er med til at sikre mod import af træ, der er fældet ulovligt. Jysk Biobrændsel ønsker generelt at tage ansvar for naturen ved kun at handle med leverandører, der har en ansvarlig produktion. En ekstra fordel er naturligvis også, at de har gratis levering i hele landet – og kun 2-5 hverdages leveringstid på deres produkter. Så hvis du er interesseret i miljøvenlig biobrændsel med en fleksibel levering, kan det klart anbefales at læse mere om deres produkter på deres hjemmeside.

Find HP Premium Ekman træpiller på www.jyskbiobrandsel.dk

Udover træpiller fra Scandbio finder du også et bredt sortiment af Ekman træpiller hos Jysk Biobrændsel. De er generelt interesserede i at tilbyde træpiller af den bedst mulige kvalitet til sine kunder, og derfor har de valgt kun at forhandle Ekman træpiller i HP Premium kvalitet. Det betyder, at træpillerne er fremstillet i hundrede procent træ, og at de gennemgår en løbende kvalitetskontrol undervejs i fremstillingsprocessen. De har både Ekman træpiller i 6 mm og 8 mm, som sælges enten i løs vægt eller sække, og der er derfor en god mulighed for, at de kan hjælpe dig godt videre, uanset hvilket pillefyr, du har, og om du har brug for levering som privatperson eller til erhverv. Som en ekstra service står deres kundeservice klar til at give dig råd og vejledning – det er bare at ringe til dem på telefon 76 69 00 10 eller sende en mail til [email protected]