DC-Supply: Alt i specialdesignede containerløsninger til både erhvervs- og civilbrug

Høj teknisk viden, håndværk i særklasse og kreativt design går hånd i hånd, når du bestiller en containerløsning fra DC-Supply. De tilbyder nemlig et stort udvalg af containere, der kan designes, så de passer til alle tænkelige situationer til både erhvervsorienteret og civil brug.

DC-Supply

Se de mange forskellige typer containere til civilbrug

Hos DC-Supply kan dine containerdrømme blive til virkelighed. Uanset om du skal bruge containere til civilbrug eller til erhvervsorienteret brug. De tilbyder nemlig et stort udvalg af containere, hvoraf mange modeller kan tilpasses til lige præcis dine behov. På deres hjemmeside dc-supply.dk kan du selv gå på opdagelse i de mange forskellige muligheder og tage et kig på, hvordan en container kan være den rigtige løsning, både hvis du vil skabe dit eget personlige fristed hjemme i haven, skal bruge ekstra plads til overnattende gæster eller noget helt tredje.

Offshore containere med CSC godkendelse

Blandt de mange forskellige modeller og contrainertyper finder du desuden også et stort udvalg af offshore containere med CSC godkendelse, der understreger containernes sikkerhed. Offshore containerne findes i en række forskellige designs, der gør dem egnede både til ophold eller som produktionsfaciliterer og værksted – alt afhængigt af hvilken type du vælger. Foruden den understregede sikkerhed, er alle offshore containere fra DC-Supply desuden solidt og robust udførte, idet de er designet og fremstillet til at kunne holde mange år. Også hvis de mange år går med flittig brug, eller containeren er udsat for de barske vindforhold på havet i længere perioder ad gangen.

Uanset om du skal bruge en container til privat, civil eller erhvervsorienteret brug, så har DC-Supply en container eller en containerløsning for dig. Du kan se og gå på opdagelse i alle de forskellige muligheder på www.dc-supply.dk, hvor du også kan læse mere om firmaet og de containerløsninger, de allerede har været med til at føre ud i livet.