Hos OrganicFootsteps finder du bl.a. økologisk babytøj og 4ocean armbånd

Hos OrganicFootsteps finder du mange forskellige slags økologisk babytøj til gode priser samt de populære 4ocean armbånd.

OrganicFootsteps

Økologisk babytøj til lave priser

OrganicFootsteps sælger mange forskellige slags økologisk babytøj til gode priser, og du kan helt sikkert finde lige den slags tøj, som passer til dine børn. Der bruges ofte kemikalier i konventionel tøjproduktion, og det er ikke sundt for hverken grundvandet eller for børnenes hud, for huden er sart på et nyfødt barn, og kan udvikle allergier af at blive udsat for de kemikalier, som findes i uøkologisk tøj. Derfor er økologisk babytøj en god ide, når man skal klæde sit barn på med de inderste lag, for ellers kan huden tage skade. Der er mange forskellige gode brands, som laver godt økologisk babytøj til gode priser, og det er samlet på hjemmesiden, hvor du kan alt det, du skal bruge inden for tøj til babyer. Læs meget mere på hjemmesiden, hvor der bl.a. er et bredt udvalg af Mini Rodini, som kun laver tøj i 100% økologisk bomuld eller i 100% genbrugsmaterialer.

4ocean armbånd lavet af genbrugsmaterialer

OrganicFootsteps sælger også de populære 4ocean armbånd, hvis mission er at rense verdenshavene for plastikaffald, som lige nu flyder rundt i verdenshavene og udgør en stor trussel for det dyreliv som stadig er tilbage i havene på trods af industriel overfiskeri på verdensplan og forurening igennem årtier. De flotte 4ocean armbånd er lavet af genbrugsmaterialer, som er opsamlet fra verdenshavene og ved at købe et armbånd hjælper man med at samle næsten et halvt kilo affald op fra verdenshavene. Det er et godt formål, og de flotte armbånd er unisex og kan bæres af både voksne og børn og vil helt sikkert være et hit derhjemme. Der er forskellige flotte modeller og du vil helt sikkert kunne finde lige det, du synes er flottest. Navnene på de forskellige 4ocean armbånd i varierede farver kommer fra truede dyrearter eller livsformer i havene som fx havskilpadderne, de store hajer, korallerne og så videre.