BOARD OFFICE™ er en smart bestyrelsesportal hvor du bl.a. kan gøre dig synlig til en bestyrelsespost

BOARD OFFICE™ er en bestyrelsesportal, som kan hjælpe dig med at finde bestyrelseskollegaer og gøre dig synlig. Hvis du sidder på en bestyrelsespost eller kunne tænke dig det, så læs med her.

BOARD OFFICET

Super smart bestyrelsesportal BOARD OFFICE™

BOARD OFFICE™ er en bestyrelsesportal, som connecter bestyrelsesmedlemmer og som giver adgang til et stort netværk med nogle af de vigtigste aktører inden for bestyrelse i Danmark. Der er mange forskellige fordele ved at være med. Der er kurser, som er udviklet af de bedste eksperter på området i både privat og offentlig bestyrelse, og dette er virkelig guldkorn fra erfarne og betydningsfylde bestyrelsesmedlemmer, som kan hjælpe dig langt frem og gøre dig langt klogere på, hvordan man bedst besætter en bestyrelsespost. Der er desuden et professionelt mappesystem, som kan hjælpe dig til at administrere dit daglige arbejde og holde styr på dine personlige papirer. Der er også et arkiv af tekster, bøger, videoer og kompendier, som kan man få adgang til på bestyrelsesportalen, som kan være lærerige at kigge i, hvis ud gerne vil udvikle dine evner. Læs mere om den attraktive bestyrelsesportal på board-office.dk, hvor du også kan få en 7 dages gratis demo.

Få en bestyrelsespost via BOARD OFFICE™

Hvis du besætter en eller flere bestyrelsesposter, så vil BOARD OFFICE™ nok være noget for dig, for det giver dig adgang til et netværk af bestyrelsesmedlemmer, som du kan gøre dig synlig i og måske få endnu en bestyrelsespost igennem. Portalen giver også adgang til online kurser og bestyrelsesuddannelser, hvor du kan lære af nogle af de mest betydningsfulde aktører og eksperter, som deler ud af deres viden og deres erfaringer, så du kan blive et bedre bestyrelsesmedlem. Med en bestyrelsespost kommer et stort ansvar, og det kan virkelig være godt givet ud at gøre sig klogere og indhente viden og erfaring fra eksperter og andre bestyrelsesmedlemmer. Det kan du på portalen, hvor du også kan arkivere og administrere alle dine dokumenter og papirer i et professionelt mappesystem. Du kan prøve en 7 dages gratis demo og se om det er noget for dig. Læs mere på hjemmesiden om de mange fordele.