Hold styr på sutterne med MAM sutter og andre sutter med navn fra Navnesutten

Hvis du er træt af, at sutterne altid bliver væk og samtidigt gerne vil have sutter af god kvalitet, så er sutter med navn fra www.navnesutten.dk svaret. Her finder du blandt andet PVC-fri, phthalat-fri og BPA-fri Avent Philips, BIBS, Filibabba og MAM sutter.

Navnesutten

På www.navnesutten.dk finder du MAM sutter af god kvalitet

Kender du oplevelsen af aldrig at komme hjem med dine børns egne sutter fra vuggestuen eller familiefesten? Hos Navnesutten kan du få indgraveret dit barns navn eller en anden valgfri tekst, hvilket giver unikke sutter, der har lettere ved at finde vej tilbage til dig, hvis de skulle ske at blive væk. De har et bredt udvalg af sutter med navn og forhandler blandt andet MAM sutter. Det er generelt for webshoppen, at kvaliteten er i højsæde, og derfor finder man udelukkende produkter fra Europas og USA’s førende sutteproducenter. MAM sutter er uden tvivl også en del af den klub, idet der blandt andet er fokus på børns udvikling af tænder og gummer i udviklingen af sutterne. Hvis dit barn er til symmetriske sutter lavet i den silkebløde MAM SkinSoftTM silikone, så bør du helt sikkert kigge nærmere på en MAM sut med navn.

Sutter med navn fra Philips Avent, BIBS og Esska

Der er som nævnt et stort fokus på kvaliteten af produkterne på www.navnesutten.dk, og derfor er alle sutter med navn og motiv naturligvis også både PVC-, phthalat- og BPA-fri. Man kan ikke altid styre, hvad små børn putter i munden, og derfor er det dejligt at vide, at sutten i det mindste er PVC-, phthalat- og BPA-fri. Derudover overholder alle webshoppens sutter også EU-standarden EN 1400, der stiller særlige krav til miljø, holdbarhed og kvalitet. På samme måde er der også fokus på kvalitet, når det kommer til deres sutter med navn, hvor man graverer navnet ind for at sikre mod slid, og så det er muligt at koge sutterne igen og igen, uden at navnet går af. Det kan klart anbefales at gå ind på deres hjemmeside, hvor du let kan navigere rundt mellem typer, størrelser og brands, som for eksempel Philips Avent, BIBS, Filibabba og Esska.