Firmafrokost som portionsanretning eller som buffet i Århus

Glæd dig til noget hver eneste dag på kontoret. Frokost+ gør det muligt for virksomheder i Århus at bestille firmafrokost. Det kan være som portionsanretning, eller det kan være i form af buffet. Hos Frokost+ tilbyder de god service hele vejen igennem. Kontakt dem for at høre mere om catering i Randers, Sabro, Skanderborg etc.

Frokost+

Frokost+ – En fin mulighed for firmafrokost i Århus

Når det handler om en daglig service som frokostordning, så er det klart, at prisen har mere at sige i forhold til et månedligt abonnement. Du kan fryde dig over at få en god pris, når du bestiller firmafrokost til døren. Dog er den skarpe pris ikke pga. kompromiser – tværtimod. For en konkurrencedygtig pris er det muligt at få firmafrokost i Århus, der er baseret på kærlighed til råvarerne. Det er behageligt og værdifuldt at sætte sig ned med kollegaerne og lade snakken flyde om alt fra A til Z. Det skaber en dejlig pause midt på dagen, hvor batterierne kan oplades med sund frokost fra Frokost+. Firmafrokosten er rost af flere virksomheder i Århus. Læs mere om de tilfredse abonnenter på århusiansk firmafrokost via www.frokostplus.dk, og bliv inspireret. Flere firmaer har svært ved at gå tilbage. Hvem gider kedelige rugbrødsmadder, når man i stedet for kan nyde eksotiske retter fra fjerne kulinariske traditioner, og sommetider også noget lækkert, gammeldags dansk? Buffeten indeholder altid noget grønt og ekstrasundt til dem, der foretrækker dette, men selvfølgelig altid noget velsmagende, lækkert og nærende. Hvis du vil have mere konkret viden om denne frokostordning, så læs om ugemenuen online.

Portionsanretning kan være fornuftigt hos nogle af kunderne

Der har været nogle andre efterspørgsler i disse tider. Frokost+ har tilpasset sig med en ny mulighed: portionsanretning. Glæd dig til frisklavet, portionsanrettet frokost, selvom det blot er mandag eller onsdag. Portionsanretning giver selvfølgelig nogle unikke muligheder for at tilpasse med de lækkerier, man synes allerbedst om. Frokost+ er yderst fleksible, når det gælder portionsanretninger. Find mere info på frokostplus.dk.