Håndlavede kvalitetskøkkener fra Culina

Køkkenet bliver ofte omtalt som husets hjerte. Det er her, man drikker dagens første kop kaffe, mødes når arbejdsdagen er slut og snakker om dagens begivenheder, og hvor familien samles sidst på dagen, når madlavningen skal i gang. Culina forstår vigtigheden af køkkenets funktion og har i mere end 30 år designet arkitekttegnede og håndlavede køkkener til danske hjem. Går du og drømmer om et snedkerkøkken, så læs hvorfor Culina er nogle af de bedste i branchen, til at skabe lige netop dette.

Culina

Mere end 30 års erfaring med håndlavede køkkener

Culina er det rette valg for dig, der sætter pris på håndværk, kvalitet og godt design. Det er også for dig, der ønsker at designe et unikt og personligt køkken, der passer til dit liv. Hos Culina laver de drømmekøkkener og har mere end 30 års erfaring med at fremstille originale håndlavede køkkener. På www.culina.dk kan du se flotte eksempler på håndlavede køkkener, de har lavet for andre kunder. Et håndlavet køkken fra Culina er et personligt køkken i bedste kvalitet. Culina involverer dig i hele processen, lige fra de første streger på papiret tegnes til den sidste skrue, skrues i. Culina hjælper dig med at finde frem til en unik og individuel køkkenløsning, der passer til dig.

Ingen familier er ens – En skræddersyet løsning inden for snedker køkkener

Alle familier er forskellige, og af samme grund kommer et snedker køkken heller ikke i en standardløsning. Culina arbejder tæt sammen med deres kunder, for at skabe en skræddersyet løsning der både passer til familiens daglige rytme og behov. Et snedker køkken fra Culina er eksklusivt og kommer i et væld af smukke træsorter, der er særligt udvalgt og kvalitets tjekkes, så det lever op til Culinas standard. Culina har et lille værksted med dygtige møbelsnedkere, der har været med lige siden virksomheden blev grundlagt i 1990. Du kan se det store udvalg af snedker køkkener på www.culina.dk samt finde masser af inspiration til hvordan dit drømmekøkken skal se ud.