Superhelten Legetøj tilbyder et stort udvalg af Teenage Mutant Ninja Turtles merchandise og en Transformers figurer

Hvis du søger merch og legetøj online, så tjek Superhelten Legetøj, som har et kæmpe udvalg af bl.a. Teenage Mutant Ninja Turtles merchandise og Transformers figurer.

Superhelten Legetøj

Teenage Mutant Ninja Turtles merchandise til børn, unge og voksne

Hvis du har en yndlingsfilm, tegneserie, computerspil eller fantasybog, så kan du helt sikkert finde merch hos Superhelten Legetøj. De har to butikker i København, en på Frederiksberg og en på Østerbro, og hvis du kigger forbi, så tjek fx udvalget af Teenage Mutant Ninja Turtles merchandise, som tæller mange forskellige fede actionfigurer af både Michelangelo, Leonardo, Donatello og Raphael. Den populære historie om de fire skildpadder fra New Yorks kloakker, som muterede på grund af et kemisk udslip og blev til bomstærke, pizza-elskende og menneskestore ninja-skildpadder startede i 1980’erne og er siden blevet til et hav af forskellige tegnefilm, animationsfilm, computerspil samt en masse fed merch. Find dit Teenage Mutant Ninja Turtles merchandise på superheltenlegetoej.dk, hvor du helt sikkert kan finde lige det, du drømmer om. Teenage Mutant Ninja Turtles merchandise er for alle fans, både store og små, voksne og unge, der har fulgt med i de mange eventyr siden 80’ern,e og som stadig elsker de fire uvante helte.

Find også din yndlings Transformers figur på superheltenlegetoej.dk

Hos Superhelten Legetøj kan du også finde Transformers figurer, både store og små. Transformers startede – hvilket ellers ofte sker i omvendt rækkefølge – som legetøj, og er siden blevet til masser af tegnefilm, tegneserier samt i 2004 en live action spillefilm, instrueret af Michael Bay, som har lavet mange amerikanske storfilm. Hvis du drømmer om en Optimus Prime Transformers figur derhjemme, eller måske en figur af Megatron, så tjek det store udvalg af fede actionfigurer, som kan transformere sig og blive til diverse køretøjer etc. Der er mange forskellige spændende figurer, som man både kan lege med og samle på, og du kan helt sikker finde inspiration på hjemmesiden, hvor der er mange forskellige slags merchandise fra forskellige film, tv-serier, tegnefilm og konsolspil. De sælger både legetøj og merchandise, udklædning, spil og meget mere, og hvis du er fanboy eller -girl, så tjek siden ud!