Godt udvalg af affaldsvogne og rustfrit inventar til skarpe priser

Handy Transportvogne A/S har mange forskellige gode, holdbar modeller inden for vogne og rustfrit inventar til bl.a. virksomheder, hospitaler, klinikker og køkkener. Læs mere om bl.a. affaldsvogne her.

Handy Transportvogne A/S

Rustfrit inventar i høj kvalitet

Handy Transportvogne A/S har et bredt udvalg af rustfrit inventar i høj kvalitet til virksomheder, værksteder, industrielle køkkener, sundhedsklinikker, dyreklinikker, skoler og meget mere. Skal der nye borde med vask i fysiklokalet på skolen? Skal køkkenet have ny vaskestation? Skal hospitalet bruge vogne, dropstativer, afskærmning eller andet? Der er mange muligheder, og de laver kundetilpassede løsninger til særdeles gode priser. De har et bredt udvalg af rustfrit inventar, som er jo er et must, hvis det skal bruges i fx et køkken eller et hospital, hvor det ofte vil blive vådt og rengjort, for det slider enormt meget på al andet slags inventar. Der er mange forskellige ting, bl.a. borde, stigereoler, skostativer, håndvaske, redskaber, vippecontainere og rullecontainere samt madvogne. Hvis du skal bruge vejledning, så kan du helt sikkert finde lige det, du skal bruge i butikken, og du vil uden tvivl blive tilfreds med deres rustfri inventar, for de er designet til dagligt brug.

Affaldsvogne til gode priser

Hos Handy Transportvogne A/S kan du også finde affaldsvogne til gode priser. De er forskellige størrelser med kapacitet fra 200 til 400 liter, med tre eller fire hjul. De solide affaldsvogne eller fodervogne kan bruges i mange forskellige erhverv, bl.a. på en gård, i et kvægbrug, i industrielle køkkener og i industrielle vaskerier. De er lavet i høj kvalitet og holder hele livet. De kraftige hjul gør dem lette og gnidningsfri at køre henover selv ujævne overflader. Find lige præcis den affaldsvogn i butikken, som du skal bruge. På hjemmesiden handy.dk kan du finde mange forskellige slags inventar og vogne til industri og erhverv. Der er både rullecontainere, vippecontainere, pallevogne, sikkerhedscontainere, boltreoler, skabe, borde i rustfri stål, håndvaske, stole og meget mere til bl.a. hospitaler og andre institutioner. Deres produkter er i bedste kvalitet og holder hele livet. Læs mere på siden om det gode udvalg.