Bredt sortiment af skummøbler og en legeskum rutsjebane i høj kvalitet hos Legeskum

Når du besøger www.legeskum.dk, vil du hurtigt forstå, at du er landet på en helt unik, nytænkende og spændende hjemmeside af skumlegetøj til børn i alle aldre. De mange flotte sortimenter af alt fra skummøbler og klatre-kravle sæt til legeskum rutsjebaner og læringssæt m.m. er alle 100% fri for ftalater, så dit barn leger sundt og sikkert.

Legeskum

Skummøbler i fine design

Du finder et hav af skønne, sjove og fine skummøbler her på siden. Skummøblerne er velegnet til børn i alle aldre – de er både gode at sidde på, bygge med, tumle i m.m. På den måde bliver dine børns fantasier udviklet, når de kan lege frit og omrokere skummøblerne, præcis som de ønsker. Vælg mellem skummøbler i en masse forskellige farver og former, der hver især har sjove funktioner og kan skabe unikke og legefulde rum.

Super sjov legeskum rutsjebane

Hvis der er noget, børn elsker, så er det rutsjebaner – og det er netop, hvad du finder, her i Legeskums flotte sortiment af legeskums rutsjebaner. Rutsjebaner i legeskum er både sjove at rustje på, bygge med, slænge sig på m.m. På den måde er en rutsjebane i legeskum mere end bare en rutsjebane. Den kan også nemt indgå i dit barns helt egen og selvbyggede legerum blandt andre skønne skummøbler. Naturligvis er alle legeskums rutsjebanerne bløde, så dit banr ikke kan slå sig på dem.

Hvis du leder efter skønne og unikke løsninger til dit barns leg og udvikling, er Legeskum lige noget for dig. Her er det ikke svært at finde noget, som dit barn vil elske at have på børneværelset. Tag selv et kig på de imponerende kategorier og sortimenter i dag.