Gå på opdagelse i det store sortiment på av-cables.dk og find både et vægbeslag til stor fladskærm og en bluetooth højtaler til skarpe priser

På Av-Cables.dk finder du alt, hvad du skal bruge af elektronisk udstyr og tilbehør hertil, der kan gavne dig til hverdag. Tag f.eks. et kig på deres udvalg af vægbeslag til stor fladskærm eller bluetooth højtalere, der både kan være en smart tilføjelse til indretningen derhjemme og samtidig bidrage med mange praktiske funktioner.

Av-Cables.dk

Opgrader stuen med et vægbeslag til stor fladskærm

Gør dit nye eller gamle TV til en naturlig del af indretningen derhjemme med et vægbeslag til stor fladskærm. Denne smarte anordning giver dig nemlig mulighed for at frigøre en del plads og samtidig placere TV’et et sted, hvor der er bedst muligt udsyn til skærmen. Hos Av-Cables.dk finder du vægbeslag til selv de største TV, der er designet specielt til at håndtere både størrelse og vægt af denne type fjernsyn. På den måde kan du være sikker på at dit TV hænger sikkert, så du er sikret et godt billede både til hverdag og på filmaftener. Du kan selv klikke ind forbi av-cables.dk og tage et kig på de mange forskellige modeller. De har helt sikkert også en til dig.

Skab hyggelig stemning med en bluetooth højtaler

Hos Av-Cables.dk finder du desuden også et stort udvalg af elektroniske enheder, der kan bruges udenfor huset. Hvis du f.eks. sætter pris på at nyde vejret udenfor om sommeren, så giver en bluetooth højtaler dig mulighed for at skabe den helt rigtige stemning. Tag morgenradioen med ud i haven og nyd de muntre toner, mens du spiser morgenmad eller drikker en kop kaffe eller te. En bluetooth højtaler giver dig nemlig mulighed for at høre musik fra telefonen eller en anden enhed, uanset hvor du er, og de findes desuden i en række smarte design. Du kan se hele det store udvalg af flotte design på www.av-cables.dk, hvor du også kan læse meget mere om de individuelle produkter.

Sortimentet hos Av-Cables.dk åbner på den måde op for mange nye muligheder, uanset om du er på udkig efter udstyr, der kan bruges indenfor eller udendørs. Og vælger du desuden at handle hos dem, får du også en række købsfordele som dag til dag-levering og prisgaranti på alle deres produkter med i købet.