Få håndteret dine opkald med telefonpasning fra edelmann-kontorservice.dk

I perioder kan din virksomhed måske opleve at have ekstra travlt. Ved spidsbelastninger på dit telefonsystem tilbyder Edelmann Kontorservice håndtering af din virksomheds opkald. Virksomheden er specialister i telefonpasning og sikrer, at dine kunder møder et kompetent og kvalificeret personale i din virksomheds navn.

Edelmann Kontorservice

Håndtering af opkald ved høje belastninger – Edelmann Kontorservice

Lad Edelmann Kontorservice håndtere dine opkald. Virksomheden har flere års erfaring inden for kontorservice og har gennem årene taget telefonen for et hav af virksomheder inden for forskellige brancher. Oplever du spidsbelastninger i forhold til antallet af kundehenvendelser og ordrebestillinger, så burde du måske overveje at outsource telefonpasningen. Uanset om det er noget, du oplever jævnligt, eller det er noget, der er sæsonbetonet, så er det aldrig sjovt, når kapaciteten er knap, og du har svært ved at få enderne til at nå sammen. Med en telefonpasningsløsning fra Edelmann Kontorservice, behøver du hverken at løbe stærkere end du gør i forvejen eller hyre nyt personale. Du kan trygt lade dem håndtere opkaldene til din virksomhed, da de sørger for, at dine kunder bliver mødt af førsteklasses service.

Med telefonpasning øges din frihed

Telefonpasning er vigtigt led for din virksomhed og bør ikke negligeres. Et opkald via telefon, er tit det første møde, der opstår mellem kunde og virksomhed. Af samme grund bør du også have et kompetent og professionelt personale siddende klar til at besvare telefoniske henvendelser fra dine kunder og samarbejdspartnere. På www.edelmann-kontorservice.dk kan du se de mange tilbud, de tilbyder inden for telefonpasning og læse dig frem til, hvilken løsning der passer bedst til dig og din virksomhed. Dette kunne blandt andet være en serviceydelse som telefonvagt. Dette er en god løsning for dig, som ikke selv har mulighed for at tage telefonen, eller har ansatte til det. Det kan eksempelvis være i forbindelse med ferieperioder, kurser, firmaevents eller andet. Ved denne løsning tager Edelmann Kontorservice udelukkende i mod beskeder i din firmas navn. Ingen opkald viderestilles, da der tages højde for dit fravær. Skulle noget akut dog opstå i forbindelse med en kunde eller interessent af virksomheden, sørger Edelmann Kontorservice selvfølgelig for at kontakte dig, så du selv kan afgøre om situationen kan vente, eller skal håndteres med det samme.