Flydende og æteriske olier sælges hos Hedenhus

Hedenhus sælger alt i æteriske olier samt faste og flydende olier til mange forskellige formål. Læs mere om det lækre økologiske udvalg her.

Hedenhus

Stort udvalg i æteriske olier – Sublim kvalitet

Hedenhus sælger mange forskellige slags lækre økologiske æteriske olier med diverse gode egenskaber for kroppen, huden, håret eller sindet. Æteriske olier kan fx bruges i duftterapi, hvor forskellige dufte kan have gode egenskaber på sindet eller sundheden. Bl.a. kan enebærolie bruges imod angst, da det har en beroligende effekt på nerverne og på sindet. Dette kan hjælpe imod stress og angst. Der er andre olier, som giver andre egenskaber, fx på huden, hvor de kan have en helende effekt på forbrændinger, lus, insektbid, infektioner, blister og andet. Der er bl.a. cedertræ, citron, citrongræs, citronmelisse, cypres, gulerodsfrø, grapefrugt, appelsin, fennikel og mange, mange flere i butikken til gode priser. På hedenhus.dk kan du se hele det flotte udvalg af æteriske olier, og hvis du skal lave din egen kosmetik og dine egne hudplejeprodukter, så kan det være godt at blande duftolie i, både for den sanselige oplevelse, men også fordi det kan have gode effekter på huden.

Flydende olier på hedenhus.dk – Flydende og koldpressede

Hedenhus sælger også mange forskellige flydende olier, som kan bruges både udenpå og inde i kroppen i form af madlavning. Der er mange spændende olier, som alle er økologiske og koldpressede, og de sælges til gode priser. Hvis du skal bruge basisolier til at lave kosmetik, så kan du finde mange spændende slags, som kan bruges. Fx har hybenkerneolie mange gode egenskaber på huden, hvor det hjælper med at hele sår, forbrændinger og infektioner, men der er også abrikoskerneolie, arganolie, aloe vera olie, avokadoolie, hjulkroneolie, hvedekimolie, jojoba olie og mange, mange flere flydende olier. Klik ind på siden og find gode priser på de lækreste koldpressede og økologiske produkter, lige til at smøre på huden. Hvis du vil forkæle din hud og gøre noget godt for dig selv, så er det et godt sted at starte. Her finder du lækre koldpressede og økologiske flydende olier til mange forskellige slags brug.