Water Company leverer dekorative vandkarafler og håndfri vandautomater til din virksomhed

Water Company står klar til at levere friskt, koldt og rent drikkevand til dig og dine medarbejder, med deres smarte håndfri vandautomat, eller én af de andre praktiske og gode løsninger inden for vand automater. Man leverer både til virksomheder og restauranter, og har god erfaring med begge dele. Udover vandautomater, sælger de blandt andet også smukke og dekorative vandkarafler, om holder helt tæt. Læs mere om både vandkaraffel og håndfri vandautomat i artiklen herunder.

Water Company

Smuk vandkaraffel

Mangler I en smuk vandkaraffel til når der er møder på kontoret og lignende, er en vandkaraffel fra Water Company det helt rette valg. Det er der flere grunde til. Først og fremmest, er en vandkaraffel fra butikken designet, så den holder helt tæt. Mange vandkarafler ender desværre hurtigt med at blive kasseret, fordi de ganske simpelt ikke holder tæt. En vandkaraffel fra www.watercompany.dk er heldigvis anderledes, da den er designet til at holde helt tæt af dygtige ingeniører. På den måde er en vandkaraffel fra Water Company en god måde at spare penge, fordi man ikke hele tiden skal købe nye vandkarafler, og samtidig er de gode for miljøet. En ekstra lille bonus, er at man helt kvit og frit kan få indgraveret firmalogo på vandkaraflerne hvis man ønsker det.

Håndfri vandautomat i høj kvalitet

I disse tider er vi alle ansvarlige for at hjælpe til en reduceret smittefare, både derhjemme, samt i det offentlige rum. En måde at gøre en forskel, er ved at skifte til en håndfri vandautomat. Ved en håndfri vandautomat er der reduceret spredning af bakterier og andre uønskede ting, fordi man i stedet anvender en smart fodpedal til at tænde for vandet. Og bare rolig, kvaliteten på håndfri vandautomater er helt den samme, som man automatisk forventer af Water Company, hvis man tidligere har været kunde hos dem.