Alt i alarmer og sikkerhed – billige overvågningskameraer, røgalarmer, gasalarmer og dørklokker

Danmark er et af de sikreste lande i verden, men kriminaliteten finder desværre stadig veje til alle afkroge af landet. Et billigt overvågningskamera kan have en stor effekt både i forhold til forebyggelse og naturligvis til opklaring af tyveriet, overfaldet og lignende. Harald Nyborg tilbyder forskellige modeller, ligesom du også kan bestille dørklokker samt røgalarmer via www.harald-nyborg.dk.

Harald Nyborg

Bestil et billigt overvågningskamera hos Harald Nyborg

billigt overvågningskamera - Harald NyborgSov trygt om natten vidende, at et overvågningskamera forøger sikkerheden i dit hjem eller i din virksomhed. Et billigt overvågningskamera fra Harald Nyborg kan gøre en stor forskel. Der sælges fx overvågningskameraer med registreringssensor. Du finder også trådløse IP-overvågningskameraer med mulighed for pan, tilt og zoom, der minimerer blinde vinkler. Her er det altså muligt at følge med via internettet. Dette betyder, at du har adgang til det levende billede, uanset om du sidder på kontoret eller i toget. Hos Harald Nyborg finder du overvågningskameraer i forskellige kvaliteter helt op til Full HD. Et overvågningskamera kræver naturligvis en lagringskilde. En netværksvideooptager er en oplagt løsning, der kommer med smarte funktioner inkl. fjernadgang og med en massiv kapacitet på flere TB til at lagre kameraoptagelserne. Hvis du er på udkig efter det allerbilligste overvågningskamera, så er det en attrapmodel, du skal have fat i. Det er altså ikke et funktionelt overvågningskamera, men en billig løsning, som har til formål at skræmme tyven væk. Du kan se de forskellige overvågningskameraer og læse mere om priser og funktioner ved at klikke ind på harald-nyborg.dk. Denne danske byggespecialist tilbyder også andet inden for alarmer og overvågning som fx dørklokker.

Køb en dørklokke med trådløs sensor

dørklokke - Harald NyborgDet er praktisk med en dørklokke, så svigermor ikke skal stå i fem minutter og banke på døren, eller du ikke misser pakken fra postvæsnet. En af de mest populære løsninger er den trådløse dørklokke, som sender et signal fra døren til en modtager, der er placeret et sted, hvor den tydeligt kan høres i hjemmet. Modellerne hos Harald Nyborg har normalt en rækkevidde op til 100 meter, der gør dem anvendelige i så godt som alle danske hjem. Hvis du ønsker en lidt mere festlig alarm, så vælg modellen med 16 forskellige ringetoner, så ankomne gæster signaleres med manér. Bemærk, at du skal købe batterier ved siden af, der selvfølgelig også sælges på webshoppen. Inde på harald-nyborg.dk finder du også manualer og andre nyttige informationer om de forskellige dørklokker og andre produkter. Hvis den gamle dørklokke er gået i stykker, du skal flytte i nyt hus, eller du blot har brug for lidt fornyelse i dette øjemed, står Harald Nyborg til rådighed med et billigt udvalg af dørklokker på www.harald-nyborg.dk.

Røgalarmer og gasalarmer på harald-nyborg.dk

røgalarmer - Harald NyborgRøgalarmer bør installeres i ethvert hjem som én ud af flere sikkerhedsforanstaltninger mod brand, ligesom det selvfølgelig også er vigtigt at huske at slukke for toasteren, kaffemaskinen og lignende. Røgalarmer skal placeres strategisk, så de hurtigt opfanger røgen, uanset hvor henne i huset det skulle brænde. Derved er der større chance for, at familien kommer ud i live. Hos Harald Nyborg finder du røgalarmer i diskrete og stilrene design, som man ikke er irriteret over at have i stuen, køkkenet og lignende. På www.harald-nyborg.dk finder du Sartano røgalarmer, men du kan også vælge gasalarmer fra mærket. En gasalarm er fx i stand til at detektere naturgas, hvis der skulle være en lækage i bygningen.

Hos Harald Nyborg kan du få styr på sikkerheden til overskuelige priser. Røgalarmer er et must, uanset om man bor i villahus eller i boligblok, og gasalarmer er vigtige, hvis man har med naturgas at gøre, eller man har et gaskomfur. Kriminalitet er desværre også et emne, som danskere skal tage højde for. Med et billigt overvågningskamera fra Harald Nyborg, kommer man langt både med opklaring og forebyggelse af alt fra småtyverier til alvorlige overfald. I den lidt mildere ende af alarmudvalget finder man dørklokker, der kan fås trådløse og med flere ringetoner via harald-nyborg.dk.