3 retters menu og andet i mad ud af huset i Hovedstadsområdet

3 retters menu er en ud af mange muligheder på madkonceptet.dk. Hos Madkonceptet tilbyder de mad ud af huset fra forskellige kulinariske traditioner. De servicerer hele området omkring København.

Madkonceptet

3 retters menu fra Madkonceptet med levering i København

Madkonceptet gør det muligt at skabe din personlige 3 retters menu. Dette gøres ved, at du har adgang til forskellige typer af forretter, hovedretter og desserter, hvor du klikker dig til en af hver på www.madkonceptet.dk. En 3 retters menu fra dette cateringfirma kunne fx bestå af varm røget laks til forret, grillet oksefilet til hovedret og havtorn sorbet til dessert. Madkonceptet sørger for diner transportable i hele København, så din personlige 3 retters menu kan leveres ud til selve forsamlingshuset, lokalet eller blot din have. Der er også nogle tilvalg og ekstra gebyrer, du finder info om på madkonceptet.dk, hvor du også kan se prisen på deres 3 retters menu.

Bestil mad ud af huset som diner transportable med levering til hovedstaden på www.madkonceptet.dk

Madkonceptet tilbyder, som sagt, mad ud af huset i København. Det er der efterhånden mange cateringfirmaer med hovedsæde i Hovedstadsområdet, der gør, men Madkonceptet skiller sig ud på kvaliteten. Det skal både være enkelt og lækkert med catering, da det ikke er en særlig stor fornøjelse at bestille mad, man kunne have lavet bedre selv. Mad ud af huset fra Madkonceptet er derfor altid tilberedt ud fra de bedste råvarer og af kokke, der kan deres kram. Leveringen finder sted i emballage, der er designet specielt til den type mad, som er deri. Alle tingene løber op, hvilket gør mad ud af huset fra Madkonceptet til en ultimativ oplevelse inden for catering.

Bestil 3 retters menu som diner transportable i hovedstaden. Madkonceptet leverer også andre typer af mad ud af huset i København som fx tapas eller en frokostordning. Priser og info om retterne findes på www.madkonceptet.dk, der er en flot designet side med billeder af retterne i høj kvalitet.