Vælg de rette skifer eller sandstensfliser til køkkenet hos inpro.dk

Søger du skifer eller sandstensfliser til køkkenet, så læs med her om Inpro A/S. De har Danmarks største lagre af natursten og keramiske fliser.

Inpro A/S

Anskaf skifer i Altivo Pedra rød eller Altivo Mont Noir

Hvis du drømmer om et smukt hjem med skifer til gulv og væg, så er det hos Inpro A/S du skal søge rådgivning og ekspertise. De har i over 20 år solgt naturstensfliser, køkkenborde og sålbænke til danske private og erhvervskunder. De har et kæmpe know-how, og hvis du skal bruge rådgivning, så kan du være sikker på venlig og topprofessionel kundeservice ved alle opkald. Hvis du søger skifer, så har de et stort udvalg af forskellige farver og overfladebehandlinger: Altivo, Altivo Pedras rød, Altivo Mont Noir, Vermont, Valongo etc. Du kan bestille kløvede, børstede, slebne eller tromlede fliser. Det markante ved denne sten er at den fra naturens side er lagdelt i meget lige lag, således at den faktisk kan kløves og give en relativt jævn overflade med smukke naturlige ujævnheder. Derefter kan man tromle dem, hvis man ønsker en ”blødere” flise, desuden kan de slibes, hvis man vil have en helt glat overflade. Læs mere om skifer på inpro.dk.

Find dine sandstensfliser til køkkenet i afdæmpet beige og andre flotte farver

Inpro A/S har også et stort udvalg af sandstensfliser til køkkenet. Travertin er en smuk sandsten, som kommer i mange forskellige nuancer. Den har ofte rødlige træk, der kan bevæge sig over i det helt varme orange eller over i det mere afdæmpede beige eller sandfarvede. Du vil helt sikkert kunne finde en nuance, der passer dig. Sandstensfliser til køkkenet er praktisk og meget elegant. De skal overfladebehandles som alle natursten, men der findes praktiske produkter til den daglige vask, som du også kan købe på www.inpro.dk. Der findes også diverse overflader, som du kan vælge imellem, når du skal have sandstensfliser til køkkenet; slebne, tromlede eller polerede. Det er alt efter, hvor blank en overflade, du ønsker på dit gulv. Du kan være sikker på, at du nok skal kunne finde dine drømmefliser på deres hjemmeside.