Vågn blidt op med en lysterapeutisk wake up lampe

Hos Dansk Lysterapi har de gjort sig til eksperter i alt dét, som har med lamper til vinterhalvåret og lysterapi at gøre. Hvad menes der så med lamper til vinterhalvåret og lysterapi? Dét kan du læse meget mere om, i artiklen herunder.

Dansk Lysterapi

Wake up lamper udsender lys i stedet for lyd

Jo længere væk fra ækvator man kommer, jo mørkere er vinterhalvåret desværre også. Det mærker vi i den grad til her i Skandinavien, hvor perioden fra starten af november og frem til foråret kan være noget mørk at komme igennem. For mange kan det især betyde, at man står op og tager på arbejde, lang tid før solen viser sig første gang den dag. Er du typen, som godt kan være hårdt ramt af dette, er en wake up lampe måske noget for dig. Med en wake up lampe kan man i stedet for at vågne op til almindelig larm fra vækkeuret, vågne til kunstigt sollys. Lidt som hvis man sov under åben himmel en sommermorgen. Det kan være en utrolig rar måde at starte morgenen og gøre, at mange kommer bedre fra start i vinterhalvåret. Hos dansklysterapi.dk har de en masse spændende produkter inden for kategorien lysterapi, inklusiv wake up lamper, der giver en dejlig start på dagen. Kataloget med wake up lamper inkluderer både de lidt mere simple modeller, samt ekstra avancerede wake up lamper, som også er udstyret med DAB radio eller FM radio, så man både kan starte dagen med lys og musik.

Dansk Lysterapi er skandinaviske eksperter i lysterapi

Wake up lamper er langt fra den eneste type lysterapi, som man finder i kataloget hos Dansk Lysterapi. F.eks. har de lysterapilamper klar til levering, som egner sig glimrende til at have stående på skrivebordet, imens man arbejder. På den måde kan man lige få et skud kunstig sollys i løbet af arbejdsdagen, på de dage hvor man savner solen ekstra meget. En anden smart type lysterapi, er Lucimed – Drive. Lucimed – Drive er designet til at blive monteret i bilen, så man kan sole sig lidt, når man kører bil, f.eks. på vej til og fra arbejde. Vil du gerne kunne få ekstra lys i vintermørket imens du er aktiv, er Lucimed – Luminette velegnet. Disse er designet, så man f.eks. kan have dem på imens man støvsuger derhjemme, eller laver andre små og store opgaver.