Teddykompaniet bamser, KIDS by FRIIS bordpynt og meget andet hos Børnebiksen

Der findes meget forskellige udstyr, som kan bruges til at skabe hyggelige omgivelser for et barn. Og mange af disse muligheder kan købes hos Børnebiksen. Det klassiske stykke legetøj er nok en bamse, og her har Teddykompaniet bamser virkelig noget godt at byde på. Til de lidt mere specielle lejligheder er KIDS by FRIIS bordpynt til børnefødselsdage en god løsning.

Børnebiksen

Dejlig bløde Teddykompaniet bamser

Både i løbet af dagen og omkring sengetid kan mange børn godt lide at have en god ven ved deres side, og hvis denne ven skal være dejlig blød, så kan Teddykompaniet bamser helt sikkert blive barnets bedste ven. Teddykompaniet bamser er nemlig utrolig bløde og vil derfor uden tvivl blive et hit for barnet at putte med i løbet af dagen og aftenen. Teddykompaniet bamser er formet som forskellige dyr, herunder eksempelvis en elefant, tiger, giraf og en ko. Derudover varierer de også i formen, da disse bamser både kan fås som bamser med ris i bagenden, som sutteklude og som bamser med musik. Hvis man gerne vil kigge nærmere på de bløde og søde Teddykompaniet bamser, så har Børnebiksen en masse forskellige modeller.

Festlig KIDS by FRIIS bordpynt til børnefødselsdage

Fødselsdage er altid en festlig begivenhed, og skal man skabe endnu mere festlige rammer, så er KIDS by FRIIS bordpynt til børnefødselsdage noget, som virkelig kan pynte flot op. Bordpynt fra KIDS by FRIIS indeholder en masse farverigt pynt formet som bl.a. pakker og muffins, og ved at bruge KIDS by FRIIS bordpynt til børnefødselsdage kan man således skabe endnu mere fødselsdagsstemning. Udover at denne pynt i sig selv har et flot og farverigt design, så kan man også udstyre KIDS by FRIIS bordpynt med lys under børnefødselsdagen. Når der skal pyntes op til den næste børnefødselsdag, så kan det anbefales at kigge forbi hjemmesiden bornebiksen.dk, som netop forhandler dette spændende bordpynt.