Tapas menu og frokostordning til firma i KBH – Klik ind på madkonceptet.dk

Madkonceptet tilbyder en lækker tapas menu, som du selv kan sammensætte. Dette cateringfirma er også kendt for deres frokostordninger til firmaer i København. Klik ind på madkonceptet.dk, hvor du også kan læse om receptionsmad, brunch, konfirmationsbuffet og andet inden for diner transportable i hovedstaden.

Madkonceptet

Tapas menu med levering i København – Diner transportable fra Madkonceptet

Hvem elsker ikke tapas? Madkonceptet leverer denne spanske specialitet i hele KBH samt omegn. Du kan sammensætte egen menu med kolde og varme retter. Der er en lang liste af tapasspecialiteter at vælge imellem, og du betaler blot kuvertprisen efter hvor mange krydser, du sætter. Det er derfor meget nemt at sammensætte ens egen tapas menu. Inde på www.madkonceptet.dk finder du den samlede liste, der bl.a. indeholder chokoladefudge bagt med nødder, patatas bravas, confit af laks, sesamstegt laks og meget mere. Der får du måske hovedstadens bedste tapas menu ud af huset. Bestil tapas menu til levering i København allerede i dag online.

Frokostordninger til firmaer i hovedstaden – Lavet af udsøgte råvarer

Madkonceptet tilbyder også faste frokostordninger til firmaer i København, som du også kan læse mere om på www.madkonceptet.dk. Det er diner transportable til virksomheder af bedste kvalitet. Firmafrokost kan sætte lidt gejst på den sidste del af arbejdsdagen, og flere og flere københavnske erhverv har opdaget de mange fordele. Madkonceptet er selvfølgelig ikke den eneste cateringvirksomhed, der tilbyder frokostordninger til firmaer, men man vil hurtigt opdage, der er en væsentlig kvalitetsdifference imellem de forskellige firmafrokost løsninger. Hos Madkonceptet slår de på fleksibilitet, og de lader de udsøgte råvarer tale for sig selv. Hvis du ønsker en af de bedste frokostordninger i hovedstaden, så skal du vælge firmafrokost fra madkonceptet.dk.

Frokostordninger er et stort hit hos danske firmaer, som får leveret firmafrokost udefra. Det er virksomheder som Madkonceptet, der står for diner transportable til frokosttid. Der tilbydes også mad ud af huset til private. Vælg f.eks. en tapas menu eller brunch anretninger til studenterfest, fødselsdag eller andre events, hvor noget casual og lækkert er at foretrække. Der leveres i København og omegn.