Stort udvalg af Thrasher hoodies og andet teenage tøj hos Toldyouso.dk

Er du til ramper, tricks og loops? Så læser du måske også Trasher Skateboard Magazine? Eller følger Thrasher på Instagram eller YouTube? Med din nye Thrasher hoodie signalerer du, at du har så meget fart over feltet, at der er flammer under dine skateboard-hjul. Du finder et stort udvalg af teenage tøj på www.toldyouso.dk.

Toldyouso.dk

Thrasher hoodie med eller uden flammelogo

Vælg din Thrasher hoodie med eller uden flammelogo. Få den med flammelogo, dryp, almindelig Thrasher skrift eller med stjerner. Alle modellerne er unisex og i 100 % bomuld.

Thrasher hoodie med flammelogo

Det bliver ikke mere hot end en Thrasher hoodie med flammelogo. Det her er ikke for tøsedrenge, og du går all-in for skateboard. Du elsker at læse magasinet eller følge Thrasher online. Vælg din Thasher hoodie med flammelogo i farverne sort, lysegrå eller blå.

Thrasher hoodie med dryplogo

En Thrasher Hoodie med Drip Logo er til dig, hvis du er den teenager, der står på skateboard så længe, at du drypper af sved. Du er totalt forgabt i Thrasher og følger dem, hvor du kan. Modellen er lys og gråmeleret.

Thrasher hoodie Vice Logo Black

Selvom du bruger voksenstørrelser i Thrasher hoodien med stjerner på, har du stadig en hemmelig drøm om en dag at blive skateboard-stjerne. Du får den i sort.

Stort udvalg af teenage tøj

Du får også mulighed for at vælge teenage tøj fra mange andre mærker på www.toldyouso.dk. Der er alt det tøj, du som teenager har brug for i din garderobe: T-shirts, sweatshirts, hoodies, bukser og meget mere. Du kan dermed vælge teenage tøj i lige præcis din stil.

T-shirts som en del af det store udvalg af teenage tøj

Hvad er teenage tøj uden T-shirts? De er en vigtig del af looket, uanset hvordan de bruges, og derfor forhandler Toldyouso.dk også mange forskellige typer med stort eller småt print. Hvor det er småt, er det et lille logo, men for de modebevidste unge, er det de rigtige logoer.

Sweatshirts hører selvfølgelig til teenage tøj

Sweatshirts og hoodies kommer desuden i flere mærker end Thrasher. De fås både i slidstærkt polyester, behageligt bomuld og et mix af begge.

Bukser til teenagepiger og -drenge

I udvalget af teenage tøj finder du bukser til piger i både friske og afdæmpede farver. Der er flest ensfarvede, men der er også enkelte med mønster. Til drenge er der også mange bukser i traditionelle farver, men du kan jo også vove dig ud turkise eller lyserøde.

Sådan bestiller du dit teenage tøj

På www.toldyouso.dk er der et stort udvalg af teenage tøj. Når du vælger dit tøj, kan du vælge mærke, produkt eller køn. Der er bogstaveligt talt mærker fra A til Z. Når du har valgt, så læg dine varer i kurven og bestil, så du hurtigt kan tage tøjet i brug.