Stort udvalg af stenmel, grus og sand – god kundeservice hos E. Krag Råstoffer A/S

E. Krag Råstoffer A/S sælger alt i sten, grus, sand og stabilgrus. Læs bl.a. om deres udvalg af stenmel i forskellige farver her.

E. Krag Råstoffer A/S

Sten og stabilgrus efter aftale

Hvis du skal bruge en pålidelig leverandør af sten, grus, sand, stabilgrus eller lignende, så skal du kende til E. Krag Råstoffer A/S, som har hovedsæde i Aabenraa, og som har eksisteret siden 1954. Det er en familievirksomhed, og personlig service og skræddersyede løsninger er iblandt virksomhedens kerneværdier. Køb sten hos dem, så kan du være helt sikker på enormt god service samt hurtig og præcis levering – uanset om du skal bruge et enkelt læs eller flere hundrede læs over en årelang periode. Der er mange forskellige muligheder, hvis du skal bruge sten, grus, sand eller stabilgrus. Deres udvalg er stort, og de har også granitskærver fra både Norge og Sverige i mange forskellige farver. Deres udvalg af sten tæller både store brudsten samt runde sten, som kan bruges til haver, anlæg, parker og kystsikring. De har selvfølgelig også små sten i form af grus med mange forskellige egenskaber. Der er bl.a. faldgrus, som har en afbødende effekt, hvis man falder på det, hvilket gør det egnet til fx legepladser med gynge- eller klatrestativer.

Stenmel, der scorer rigtig højt på kvaliteten

Hvis du skal bruge et læs stenmel, så kan du bestille hos E. Krag Råstoffer A/S. De har et kæmpe udvalg og laver skræddersyede løsninger til både store og små kunder. Stenmel har mange praktiske egenskaber. Det er det materiale, man får, når man nedknuser sten (som fx granit), og det nedbrydes i kantede stenkorn, som lægger sig i spænd, når de stampes sammen. Det giver dem unikke bæreegenskaber, som gør dem perfekt til bl.a. stibelægning. På grund af den måde, stenkornene lægger i spænd på, når de er blevet stampet, flytter de sig ikke så meget som fx grus med rundere former, når man træder på det. Derfor bliver det liggende og gangstien holder sig pæn, uden at skulle rives, jævnes og passes. Stenmel kan også bruges som underlag til fliser, da det har en god vandgennemtrængelighed.