Spiseborde og plankeborde i flot træ

Bangsbo Living er en af Danmarks møbelproducenter, som er med til at give nyt liv til det skandinaviske design. På deres webshop kan man lige nu se deres mange design af spiseborde og plankeborde.

bangsboliving

Spiseborde til de kræsne

Når det kommer til spiseborde fra Bangsbo Living, så dækker de en bred vifte af varianter og designs – dog alle med rødder solidt plantet i den nordiske stil. Man finder blandt andet flotte spiseborde i råt træ, som kan forlænges med ekstra plader. Skal det være et specialdesignet spisebord, kan man selvfølgelig også få det. Med egen produktion kan Bangsbo Living hurtigt få alle ønsker opfyldt, og fabrikken har mange forskellige træsorter hjemme, så det specialdesignede spisebord kan blive ligesom, man vil have det, så man kan uden tvivl finde et bord til køkkenet blandt de mange spiseborde hos Bangsbo Living. Blandt de mest populære kan deres plankeborde nævnes.

Plankeborde kan bestilles hjem hos Bangsbo Living

Plankeborde er blevet populære herhjemme, og det er muligvis fordi, de minder om den skandinaviske natur. Et plankebord hos Bangsbo Living er lavet i eg og består af egetræsplanker – deraf navnet plankebord. Det er et ganske unikt bord, og man finder ikke to plankeborde, som er ens, da de bliver skåret helt ud af egetræsstammen. De giver derfor et fantastisk udseende til det skandinaviske køkken med deres rå træ. Derudover er plankeborde nemme at vedligeholde. Det eneste, man skal gøre, er at give dem oliebehandling en gang imellem. Det er selvfølgelig noget, man får grundig vejledning i, når man vælger et af de flotte plankeborde fra webshoppen. Skal plankebordet være ekstra langt, kan det selvfølgelig også lade sig gøre. Man kan købe tillægsplader til plankebordet, og de er selvfølgelig også i eg. Så klik ind på www.bangsboliving.dk, og se de mange forskellige plankeborde. De passer lige ind i det danske køkken-alrum og kan uden tvivl også opfylde jeres behov.