Spar penge på et løbebånd eller en crosstrainer hos Saga Trim

Har du en drøm om at sætte dit eget lille minimotionscenter op i eget hjem? Det er vigtigt at vælge kvalitetsudstyr, så det forbliver en engangsinvestering. Saga Trim tilbyder løbebånd fra anerkendte mærker, og sagatrim.dk eller den store, fysiske butik i Herlev er også god at benytte, hvis du leder efter en crosstrainer.

Saga Trim

Køb den nye crosstrainer online via sagatrim.dk

En crosstrainer er et motiverende stykke træningsudstyr, der aktiverer mange muskler i kroppen. Man benytter arme og ben til at cykle rundt. Som bekendt, forbrænder man også flere kalorier per tid, når man benytter flere muskelgrupper i kroppen. Den glidende bevægelse betyder også, at en crosstrainer giver en lav chance for at få en akut skade eller overbelastningsskade. Hvis du overvejer at bestille en crosstrainer til eget hjem, så tilbyder Saga Trim modeller fra mærker som Kettler, Tunturi og Bowflex. Der sælges flere modeller fra disse anerkendte mærker, og uanset valg er du sikret en kvalitetsfuld crosstrainer, der kan hjælpe dig med at forbedre og holde formen ved lige.

Placer et løbebånd i huset, og stig op på det når som helst

Klik ind på webshoppen sagatrim.dk, og se på de mange typer af løbebånd. Saga Trim fører løbebånd fra Flow Fitness, Schwinn, Peak Fitness og flere mærker. De fås i forskellige prisklasser og med flere typer af funktioner. Det er bl.a. muligt at løbe efter puls eller naturligvis opsætte intervaller, hvis du virkelig vil presse formen op. Et løbebånd i eget hjem er en god måde at supplere løbetræningen på – især om vinteren. Når vejene er glatte er det ikke særlig tiltalende at løbe udendørs, og det er tilmed farligt. Det er heller ikke alle, som bor i et område, hvor det er rart at løbe udenfor. Her tænkes på nogle bydele i København og andre danske storbyer. Saga Trim er en anbefalelsesværdig forhandler til dem, der ikke vil gøre et fejlkøb, men som vil ende med det perfekte løbebånd første gang. Spar penge på en crosstrainer, et løbebånd med mere hos Saga Trim i Herlev eller via sagatrim.dk.