Shop både STIGA-bordtennisnet og basketbolde fra Spalding på homex.dk

HomeX.dk arbejder altid med fokus på kvalitet, lavere priser og bedre service. Der gøres en dyd ud af at kunne leve op til dette, og netop derfor forhandles kun fitness- og sportsudstyr af bedste kvalitet på www.homex.dk. Udvalget omfatter alt fra STIGA-bordtennisnet til basketbolde, samt tilbehør til andre former for udendørs lege og spil.

HomeX.dk

STIGA-bordtennisnet til fordelagtige priser

Det svenske firma STIGA har produceret bordtennisudstyr siden 1944, og de har formået at etablere sig som et af verdens førende producenter af bordtennis-relaterede produkter. STIGA-bordtennisnet til både hobbyborde, institutionsborde og professionelle turneringsborde fås alle hos HomeX.dk til knivskarpe priser helt uden fragt. HomeX.dk tilbyder nemlig gratis fragt på alle net, der desuden kommer i sæt med både net og netholdere. STIGA-bordtennisnet fås derfor både til amatøren og den professionelle, men altid til fordelagtige priser. Samarbejdet mellem HomeX.dk og STIGA er solidt funderet på tillid og entusiasmen for god kvalitet, og netop derfor sikres du for eksempel billige STIGA-bordtennisnet på www.homex.dk.

HomeX.dk har basketbolde til alle typer spillere

Basketbolde fra HomeX.dk er alle fra det amerikanske basket-mærke Spalding, der leverer bolde til både indendørs og udendørs brug. Spalding basketbolde er kendte for deres utrolige kvalitet, og netop derfor bruges basketbolde fra Spalding verden over – også af NBA-spillere. Går du rundt med en lille NBA-spiller i maven, fås basketbolde fra Spalding også med for eksempel Lakers eller Chicago Bulls logoer og farver. Hos HomeX.dk forhandles basketbolde i størrelserne 5, 6 og 7, samt den mindste størrelse 4, der anbefales til børn til og med 9 år. Vil du derfor øve dig på dine 3 point scoringer med en bold af ordentlig kvalitet, bør du besøge HomeX.dk allerede i dag.

Hos www.homex.dk sætter de gerne ord på deres produkter. Du kan derfor altid tage kontakt på enten mail eller telefon alle ugens dage mellem 08.30 og 22.00.