S/4HANA foranalyse hos en landsdækkende SAP konsulent

Uanset om du vil have styr på sikkerheden i din virksomhed, har brug for hjælp til at forstå SAP-systemer eller noget helt tredje, er 2BM det helt rette sted for dig. Herinde tilbyder de IT-systemer til virksomheder og er eksperter på SAP. Besøg hjemmesiden og find blandt andet SAP konsultation, S/4HANA foranalyse samt meget mere på www.2bm.dk.

2BM

2BM er en anbefalelsesværdig SAP konsulent

Kunne du tænke dig at lære og forstå SAP, så du kan få mest muligt ud af det ved anvendelse? Så kan du med fordel besøge 2BM, som er et førende konsulenthus, der har fokus på SAP. Herinde kan de både hjælpe dig frem til den rette SAP løsning for din virksomhed, samt give dig et godt indblik i, hvordan du bedst muligt skal benytte dig af systemerne. Du kan både læse dig frem til mere viden eller få tildelt en SAP konsulent, der kan give dig den helt rette vejledning. De professionelle konsulenter besidder en stor viden indenfor deres specifikke områder, og står både inde med en innovativ tankegang, effektiv problemløsning, videndeling, og så er de også værdiskabende. Få en SAP konsulent der matcher dig og din virksomheds behov på www.2bm.dk.

S/4HANA foranalyse – Mere info på www.2bm.dk

Benytter du dig af SAP systemerne i din virksomhed, og kunne du tænke dig at få godt styr på den nye S/4HANA migrering, så du og din virksomhed kan komme godt i gang med programmet? Så er 2BM det helt rette sted for dig. Herinde tilbydes der nemlig S/4HANA foranalyse, så du kan få den bedst mulige hjælp og det rette grundlag for overgang til S/4HANA. Denne foranalyse tager som udgangspunkt 8-10 uger og indeholder AS-IS, kvantificering, TO-BE løsningsdesign samt flere andre punkter. Dermed kan du komme godt i gang og få god gavn af de nye teknologier. Vil du vide mere om S/4HANA foranalyse og selve programmet, kan du med fordel klikke dig ind forbi www.2bm.dk.