Risma Systems udvikler bl.a. software systemer til virksomheders interne kontroller og værktøjer til risk management

Risma Systems hjælper virksomheder med skræddersyede software løsninger til bl.a. interne kontroller og risk management. Læs mere her.

Risma Systems

Software løsning til virksomhedens interne kontroller

Risma Systems udvikler software systemer til virksomheders interne brug. Det er GRC systemer, som samler governance, compliance og risk management i en samlet brugervenlig løsning. Det er smart, at have alting samlet i en løsning, for på den måde er du sikker på, at de forskellige afdelinger kan ”snakke sammen” på tværs af områder, og det giver sikkerhed i forhold til support.  Til interne kontroller er det desuden genialt at have et samlet GRC system, for på den måde kan du være sikker på at kontrollerne er fyldestgørende. Det effektiviserer virksomheden og hjælper jer med de interne kontroller, som ellers kan være besværlige for virksomheder med forskellige softwareløsninger, da det giver problemer med effektiv dataindsamling og analyse. De har skabt skabeloner, der passer til alle typer af interne kontroller, bl.a. årshjul for aktiviteter, finansielle kontroller, kontroller til GDRP, organisatoriske- eller afdelingskontroller, kontrol af databehandlere eller forretningsgange osv. Læs mere på rismasystems.com.

Værktøjer til risk management

Risma Systems GRC-systemer kan skræddersys din virksomheds behov, og kan samlet governance, compliance og risk management i et samlet softwares system, som gør det let for de ansatte at anvende, overskue og arbejde med dette system. På den måde kan i effektivisere jeres arbejdsprocesser og udvikle virksomheden i en mere effektiv retning. Deres værktøjer til risk management hjælper jer med at være på toppen af risikoscenarier; det kan være strategiske, finansielle eller regulatoriske. Det handler om at vurdere og formulere jeres risikoappetit for fremtidige finanskriser, cyberangreb, pandemier eller andre faktorer. I verden i dag udvikler risikolandskabet sig konstant, og som ansvarlig for en virksomhed skal du kunne navigere i dette landskab. Men dertil findes der heldigvis hjælp. Med deres risk management systems får du hjælp til overblikket og analysen af de forskellige kritiske faktorer, hjælp til udvikling af rapporter og analyser af data og kan let uddelegere risikoopfølgningen til organisationen.