Pynt hjemmet med smukke lamper fra anerkendte mærker fra Designerlys.dk

Mangler du en god og pålidelig lampeforretning, hvor du i ro og mag kan shoppe lamper til dit hjem? Så er her et godt tip. Hos Designerlys.dk har de samlet et lysende flot udvalg af lamper fra små og store mærker fra både ind – og udland, så som Fritz Hansen lamper, Frandsen Lighting, Louis Poulsen og Bestlite. Alle mærkerne på siden kendes for at designe smukke lamper, der samtidig holder et højt niveau af kvalitet. Læs videre her i artiklen, hvis du vil vide mere.

Designerlys.dk

Pryd hjemmet med en Fritz Hansen lampe

I næsten 150 år har danske Fritz Hansen lamper stået bag et imponerende antal smukke serier af lamper, som har prydet danske hjem, offentlige kontorer og private virksomheders lokaler over hele landet. Tager man et kig på kataloget med Fritz Hansen lamper hos forhandlere som Designerlys.dk, er man da heller ikke ret meget i tvivl om at designerne bag har rigtig godt styr på det med at designe lamper. Med en perlerække af flotte loftslamper og bordlamper samt andre typer, er det svært ikke at blive lokket til at købe en Fritz Hansen lampe hjem til privaten.

Lamper fra et anerkendt design brand

Der er naturligvis også andre spændende mærker du kan tage et kig på hos Designerlys.dk hvis Fritz Hansen lamper ikke lige falder i din smag. Blandt andet kan du kigge nærmere på de flotte lamper fra Frandsen lighting. Frandsen lighting er et anerkendt design brand, som igen og igen imponerer med flotte kollektioner af belysning. Kataloget er alsidigt, og du vil helt sikkert kunne finde en type Frandsen lighting lamper, der passer helt perfekt til jeres soveværelse, stue, køkken eller hvor end I nu eller måtte mangle en fin lampe. Skulle det ske at I bliver i tvivl om et eller andet når I shopper Frandsen lighting lamper, Fritz Hansen lamper eller et andet af de mange mærker, kan kundeservice næsten med sikkerhed hjælpe jer. Klik ind på www.designerlys.dk og kig nærmere på de flotte lamper fra Frandsen lighting og Fritz Hansen.