Pryd hjemmet med håndlavede kelim puder og tæppeløbere

Find det næste unikke input i indretningen til dit hjem hos www.noeola.dk. Her finder du alt fra håndlavede tæppeløbere til kelim puder- og tæpper, der alle er unikke. Du kan finde tæpper, puder og løbere i forskellige størrelser og farver, så du finder det, du bedst kan lide.

Noeola

Håndlavede kelim puder

Hvis du leder efter nye pynte- eller sofapuder til dit hjem, bør du besøge Noeola, hvor du finder de smukke og unikke kelim puder. Kelim puderne er alle syet af de tyrkiske kelim tæpper, som Noeola selv håndplukker. Kelim puderne er både håndlavede og af genbrugsmaterialer – du får altså ikke kun en dekorativ og enestående pude, du får også en bæredygtig pude, så du hjælper miljøet ved dit køb hos Noeola. Det er Noeolas egne syerske, der genskaber kelim puderne fra restmateriale af de brugte tæpper. Kelim pudernes betræk er desuden lette at vaske – så har du hund, børn eller andet, der kan snavse puden, er det intet problem. Puderne fås i forskellige størrelser, så du kan finde den eller de puder, der pynter og passer bedst hjemme hos lige præcis dig.

Æstetiske tæppeløbere

Skal det være en rar oplevelse at komme hjem fra arbejde til et præsentabelt hjem, som ikke kun fokuserer på opbevaring af sko og overtøj? De smukke tæppeløbere fra Noeolas sortiment passer perfekt ind i enhver entre og gang, der har brug for et frisk pust og lidt æstetik i hverdagen. Tæppeløberne fås i flere forskellige bredder og længder, så du kan finde lige den tæppeløber, der passer ind i din gang. Med en tæppeløber fra Noeola som førstehåndsindtryk i et hjem, skabes der en hyggelig og hjemlig stemning, når du kommer hjem eller får besøg af diverse gæster. Med tæppeløbere og andre produkter fra Noeola, flytter hyggen og roen ind i dit hjem.

Noeola er stedet, du finder de smukkeste puder og tæpper, der alle er både unikke og håndlavede. Her kan du være sikker på at finde noget, som ingen andre har, og der er rig mulighed for at finde noget, der passer ind i dit hjem og indretning.