Professionel sadelmager – Salg af springsadler og dressursadler

Sadler.dk er en sadelmager med høj service, og som har fagligheden i top. Der køres ud til Jylland, Fyn, Sjælland og sågar Bornholm for at reparere springsadler og dressursadler. Se de brugte og nye modeller, der forhandles, på www.sadler.dk.

Sadler.dk

Landsdækkende sadelmager på www.sadelmager.dk

Sadler.dk er en erfaren sadelmager, der udfører sadelarbejde med respekt for traditioner og teknikker, der har bevist deres værd år efter år. Der benyttes kun de bedste materialer, når der stoppes og tilpasses, og Sadler.dk udmærker sig også ved deres fornuftige priser. Derfor har firmaet opnået en stor kundebase over hele landet især imellem erfarne ryttere og eliten i Danmark. Klik ind på www.sadler.dk, hvor du kan læse lidt mere specifikt om de forskellige sadelservices, der foretages, og hvilke priser du kan forvente. Der tilbydes 14 dages fuld returret ved køb af sadler, og der forhandles fra en lang række af mærker. Dette er en komplet sadelmager, som med jævne intervaller kører til Fyn, Sjælland, Bornholm og naturligvis også Jylland. Læs mere om denne højfaglige sadelmager online.

Sadler.dk – Køb nye og brugte springsadler

Køb fra et flot udvalg af springsadler online hos Sadler.dk, der har inkluderet nogle kendte mærker i sortimentet. Derfor kan du bl.a. købe springsadler fra Equiline, Ideal og Kentaur på hjemmesiden, der har en del i nye og brugte springsadler. Tilpasning af sadler er inkluderet i prisen, og hvis en yderligere sadeltilpasning ønskes, så kan dette gøres for en stærk pris hos Sadler.dk. Springsadler fås i forskellige størrelser og til gode priser, uanset om du leder efter en model fra WINTEC, Trainers, PRESTIGE eller Passier. Hvis du ikke går ned på springsadlen, så start med at kigge på www.sadler.dk.

Der er altid et stort udvalg af springsadler og dressursadler hos Sadler.dk, uanset om du ønsker at købe nyt eller at spare ved at købe brugt. Alle brugte sadler er naturligvis også i en høj kvalitet. Læs mere online hos denne danske sadelmager, der også kører ud og tilpasser i Jylland og på Bornholm, Sjælland og Fyn.