Pillemand.dk tilbyder bl.a. levering af træpiller på Sjælland og træbriketter til skarpe priser

Hvis du bor på Bogø, Møn, Lolland-Falster eller Sjælland og leder efter træpiller og træbriketter, er Pillemand.dk garanteret noget for dig. Den velassorterede forhandler leverer nemlig brændsel i høj kvalitet, og i de følgende to afsnit kan du lære dem meget bedre at kende.

Pillemand.dk

Træpiller leveres på Sjælland

Hvis du klikker ind på deres brugervenlige og intuitive hjemmeside, www.pillemand.dk, er noget af det første, du vil kunne læse, at deres træpiller primært kommer fra træpillefabrikker i vores svenske naboland. Disse træpiller er nogle af markedets allerbedste af sin slags, idet de er karakteriserede ved at have en utroligt lav askerest og høj brændværdi. Pillemand.dk leverer træpiller til kunder på hele Sjælland, og det er ikke blot kendetegnende for leveringen, at den er hurtig – den er også meget billig. Træpiller er i øvrigt et godt og miljøvenligt valg for dig, der ønsker at bidrage til den grønne omstilling. De er blandt andet fremstillet af nåletræ, som fx grantræ, fyrretræ og lærketræ. Så hvorfor ikke købe træpiller hos Pillemand.dk, hvis du bor på Sjælland? Du vil i hvert fald bestemt ikke fortryde det.

Smarte og praktiske træbriketter

Træbriketter er et andet meget populært produkt hos den pålidelige, professionelle og passionerede forhandler. Træbriketter giver en effektiv opvarmning, der samtidigt er meget miljøvenlig. En af mange årsager til, at træbriketter er et af de mest populære produkter hos Pillemand.dk er, at de nemme og overskuelige at opbevare, da deres firkantede form gør, at de kan stables uden at efterlade for meget pladsspild. De kvalitetssikrede træbriketter er lavet af savsmuld og træspåner, som er hårdt presset sammen til en kompakt klods, som du kan smide i brændeovnen. Kvalitet er naturligvis også en faktor, når det handler om træbriketter, og hos Pillemand.dk kan du udelukkende købe kvalitetstræbriketter, som du uden tvivl vil blive rigtigt glade for. Kontakt dem allerede i dag, hvis du har nogle spørgsmål vedrørende deres produkter eller services.