Online forhandler af Barnabe aime le Café suttesnore og Minimalisma børnetøj

Hos Asta & Alfred kan du finde alt i børnetøj og interiør til børn. Se bl.a. på suttesnore fra Barnabe aime le Café samt Minimalisma børnetøj.

Asta & Alfred

Barnabe aime le Café suttesnore

Kender du det, at dit barn sidder i børnestolen og leger ved bordet, imens du selv prøver at koncentrere dig om noget andet, da barnet endelig er underholdt af sin egen leg og ikke skal amme, spise, sove eller skiftes. Men, så sker det, at barnet taber sutten ud af munden og den lander på gulvet, og skal skylles, før den kan komme i barnets mund igen. Barnet begynder at hyle, og du skal rejse dig og hente sutten inde under bordet og gå ud og skylle den i køkkenet, for at kunne give den tilbage til barnet. Freden er forbi. Men der er heldigvis en løsning. Med en suttesnor fra Barnabe aime le Café kan du spænde sutten fast til barnets tøj og på den måde kan barnet selv putte sutten tilbage i munden, når den falder ud. Med en suttesnor fra Barnabe aime le Café slipper du for at skulle agere suttehenter. Asta & Alfred sælger forskellige Barnabe Aime le Café suttesnore online.

Minimalisma børnetøj i søde designs

Asta & Alfred sælger et bredt udvalg af forskelligt børnetøj til gode priser, og du kan bl.a. finde et flot udvalg af Minimalisma børnetøj til de små. De laver nogle super smukke design og bruger altid enkle farver og mønstre, som giver børnene plads til at stråle selv. Minimalisma børnetøj er kendt for at være super lækkert og blødt, da de bruger en unik kombination af smørblød bomuld og silke, hvilket også sikrer tøjets temperaturregulerende effekt. Der er forskellige virkelig smukke og bløde designs, og du kan bl.a. finde et bredt udvalg af bodystockings, undertrøjer, bluser, leggins og meget mere i butikken. Se udvlaget af Minimalisma børnetøj på astaogalfred.dk, hvor du kan finde mange forskellige super spændende børnesager og lækkert børnetøj til de små børn samt masser af interiør til børneværelset. De har et stort fokus på kvalitet og komfort, og sælger børnetøj, som er lavet af gode og bæredygtige materialer.