Online forhandler af Backdoorshoes havesko til damer og smukke japanske Omnioutil havespande

Hos Susanne Schmidt kan du finde mange forskellige super lækre ting til huset og haven. Læs om Backdoorshoes havesko til damer samt om de smukke japanske Omnioutil havespande her.

Susanne Schmidt

Backdoorshoes havesko til damer

Susanne Schmidt sælger mange forskellige designervarer, værktøjer og brugsgenstande i høj kvalitet og i smukke æstetiske design. Hvis du har have og kan lide at gå udenfor og arbejde, så kan du bl.a. finde godt fodtøj til haven på hjemmesiden. Backdoorshoes laver havesko til damer og mænd i super kvalitet. De er designet efter klassiske træsko, men er lavet i et vandtæt og robust plastikmateriale, som gør dem perfekte til at hoppe i for at gå ud af bagdøren ud i haven og arbejde. Backdoorshoes dame havesko har mange forskellige smukke prints og mønstre, og du kan helt sikkert finde et par i butikken, som du vil synes er sjovt. Læs mere om de smukke og super funktionelle havesko til damer fra Backdoorshoes som har en speciallavet skum-konstruktion for komfort og holdbarhed, og som kan holde i mange år frem på grund af deres kvalitet og robuste valg af materiale.

Japanske Omnioutil havespande

Hos Susanne Schmidt kan du også finde forskellige redskaber og værktøjer til huset og haven, og også her er kun kvalitetsprodukter og holdbare designs til salg i butikken. Butikken sælger designvarer, brugsgenstande og kvalitetsprodukter efter filosofien, at det er bedre at bruge ekstra penge på at købe fx en børste én gang, som holder i mange år og er lavet i nogle ansvarlige materialer, end hele tiden at købe noget plastikskrammel, som skal erstattes efter en måneds brug! Bl.a. sælges virkelig smukke japanske Omnioutil havespande i butikken til gode priser, og det er et mærke, som virkelig bruger de bedste genanvendelige materialer. De japanske Omnioutil havespande er rillet og lavet i hård mørkeblå eller nærmest kongeblå plastik, som gør dem robuste over for frost, opvaskemaskinen og vægt. De kan tåle 150 kg belastning. Find de smukke havespande fra japanske Omnioutil på hjemmesiden susanne-schmidt.dk, hvor du helt sikkert vil kunne finde mange spændende ting til gode priser.