Online forhandler af alt lige fra smarte Day toilettasker til Angulus sandaler

Hos Asta & Alfred finder du et nøje udvalgt sortiment af eksklusivt tøj, sko og andre fine ting til de små, eller til når de små er på vej, heriblandt sko og sandaler fra Angulus samt de praktiske og smarte Day toilettasker.

Asta & Alfred

Godt udvalg af Angulus sandaler

Angulus er en af Danmarks første børneskosproducenter og med over 100 års erfaring, er deres sko og sandaler helt i top, når det kommer til kvalitet og komfort for de små. Angulus var de første til at introducere fodformede sko til børn, hvilket sikrer børnene en højere komfort, når de skal tage deres første skridt. Skoene findes i flere forskellige bredder, så smalle såvel som brede fødder kan føle sig tilpas. Angulus sandaler kommer i mange forskellige modeller. Der findes begyndersandaler til de helt små, som endnu ikke har taget deres første skridt, og børnesandaler til de lidt større børn. Angulus sandaler kommer i mange forskellige designs, farver og materialer, der hvert år skifter, så de matcher årets trends. Ved brug af udelukkende naturlige materialer, så som naturgummi til sålerne og læder til selve skoene, er Angulus sandaler slidstærke, og de små kan have glæde af dem i lang tid, indtil de vokser fra dem. For vejledning i, hvordan du tager højde for, hvordan dit barns fødder vokser, og hvilken størrelse du skal vælge samt for at se det store udvalg af Angulus sandaler, besøg: www.astaogalfred.dk.

Day toilettaske i simpelt design

Når børnene er små, er der mange ting, man skal huske at pakke. Day toilettasker er derfor kærkomne i enhver pusletaske, så de mindste ting, der ofte også er de vigtigste, ikke forsvinder ned på bunden. Foruden til at holde styr på sutter, hoveder til sutteflasker, klude, små stykker legetøj osv, kan Day toilettasken, der kommer i flere forskellige farver og materialer, men altid i det samme klassiske design, også bruges til makeup eller andet. Day toilettaske kan bruges af både mor og barn og vil, uanset hvem der bruger den, se godt ud i en pusletaske, på en café eller på rejsen. Det er en god måde at holde styr på de små ting, der nemt bliver væk i en stor taske. Det tidsløse og simple design, gør at den også kan bruges, når de små er blevet store og der ikke længere er behov for depoter af sutter, klude og små stykker legetøj. Se de mange fine farver og designs Day toilettaske findes i her og bliv inspireret: www.astaogalfred.dk.