Online forhander af ONION organic wool og Arwetta garn fra Filcolana

Hos www.maskefabrikken.dk finder du et hav af skønne sortimenter, hvor der forhandles alt fra garn, strikkepinde og hæklenåle m.m. Her har du rig mulighed for at finde netop det garn, du ønsker dig og er på udkig efter, til dit næste strikkeprojekt. Gå selv på udkig i de flotte sortimenter og find alt fra ONION organic wools forskellige numre til Arwetta garnet fra Filcolana.

Maskefabrikken

Bæredygtigt no. 4 ONION organic wool

Her på siden præsenteres du for Maskefabrikkens lækre udvalg af garn fra ONION organic wool og nettles. Vi forhandler ONION organic wool i flere forskellige varianter, der har hver deres tekstur, kvalitet, farver og tykkelse. Tag bl.a. et nærmere kig på enten no. 6 eller no. 4 fra ONION organic wool og nettles. Her finder du over tyve forskellige farver, så du har rig mulighed for at finde den eller de helt rette farvenuancer til dine projekter med ONION organic wool og nettles no. 4 eller andre. Du vil med garanti blive inspireret, når du klikker dig rundt på de forskellige garntyper. Så snyd ikke sig selv for at tjekke ONION organic wool og nettles ud i dag.

Arwetta fra Filcolana

Her præsenteres du for Maskefabrikkens flotte udvalg af garntypen, Arwetta, fra Filcolana, som er et anerkendt mærke med sans for høj kvalitet. Arwetta fra Filcolana er en blød og slidstærk garntype, som er 4-trådet og fremstillet af hhv. merinould og nylon. Med denne garntype kan du nemt kaste dig ud i at strikke alt fra strømper og tørklæder til striktrøjer, sokker og meget mere. Vores udvalg af Arwetta fra Filcolana indeholder mere end tres forskellige skønne farvenuancer. På den måde er der ingen grænser for de farvekombinationer du kan lave i dine strikkeprojekter. Kast dig ud i det med Arwetta fra Filcolana, som du finder lige her på siden.

Tøv ikke med at besøge Maskefabrikken i dag, hvis du enten er en habil strikker, er på vej ind i strikkeverdenen eller er helt nybegynder. Her kan alle være med, og kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan skabe ud af produkterne fra vores mange imponerende sortimenter.