Natural Living forhandler menstruations trusser og meget mere fra kvalitetsmærker som Naturligolie

Bæredygtighed bør være tilgængeligt for alle! Sådan lyder mottoet bag forretningen Natural Living. Webshoppen, der er baseret på værdierne troværdighed, gennemsigtighed og ærlighed, har et ønske om at forhandle bæredygtige produkter til dig, der har ambitioner om en grønnere livsstil. Sortimentet dækker bredt, men fokuserer på diverse produkter til forskellige hverdagsbehov, sådan at en grønnere hverdag aldrig har været lettere.

Natural Living

Skønne, miljøvenlige produkter fra Naturligolie

Et af de mange miljøbevidste brands, der forhandles hos Natural Living, er Naturligolie. Naturligolie er en dansk virksomhed, der producerer hudpleje fra naturlige ressourcer og materialer. De mange luksuriøse olier og andre hudprodukter fra Natural Living fremstilles mere præcist af potente planter, nødder og bær. Dette betyder, at et produkt fra Naturligolie altid er baseret på rene og økologiske ingredienser. Dermed behøver hverken du eller din hud at bekymre sig om kemikalier eller andre unødvendige tilsætningsstoffer. Ser du også helst, at du aldrig behøver at være i tvivl om, hvad du smører på din hud, er produkter fra Naturligolie derfor den perfekte løsning. Desuden er hele sortimentet uden parfumer og duftstoffer, så der er heller ingen grund til at bekymre sig om allergi eller andre former for irritation. Find produkter såsom fugtiggørende sheasmør, muddermasker eller lækre essentielle olier – alt sammen samlet på www.naturalliving.dk.

Skift bind og tamponer ud med menstruations trusser

Leder du også efter et mere bæredygtigt alternativ til engangsbind og tamponer? Hos Natural Living forhandles menstruations trusser fra det engelske mærke WUKA, der på en gang er et både praktisk og innovativt bud på et opgør med brug og smid væk-kulturen. Menstruations trusser fra WUKA ligner almindelige trusser, og de er derfor lige så behagelige at have på. Den eneste forskel er blot det ekstra absorberende indlæg, der både absorberer og beskytter mod lugt og lækage. Trusserne kan derfor også sagtens bruges i kombination med et andet populært valg, nemlig menstruationskoppen. De populære menstruations trusser kan desuden bruges, uanset om du sidder ned, dyrker sport eller sover. Du kan have dem på i op til 8 timer ad gangen, hvorefter du simpelthen bare skifter en behagelig trusse ud med en anden. Det inderste lag i trussens absorberende lag indkapsler blodet, hvorefter det yderste lag absorberer lugt og fugt, sådan at du kan føle dig tør og sikker, uanset hvad din dag byder på. Hos Natural Living forhandles menstruations trusser fordi de er et bæredygtigt alternativ til engangsprodukter, og fordi mærket WUKA producerer produkter designet af kvinder til kvinder med omtanke for både mennesker og miljø.