Alt i menstruationskopper plus meget i stofbleer på tilbud

Er du på udkig efter menstruationskopper eller er du på jagt efter stofbleer på tilbud med dag-til-dag levering, så er MiniE lige stedet for dig. Besøg dem her minie.dk og find deres spændende shop til dig og dit barn, så du kan skabe gode rammer for jeres hverdag.

MiniE

Menstruationskopper – find disse online hos MiniE

MiniE er en fantastisk shop, hvor du kan finde de bedste produkter til dig og dit barn. De har samlet et bredt udvalg af økologiske produkter, som kan gøre hverdagen nemmere. Er du for eksempel på udkig efter de populære menstruationskopper, så finder du blandt andet OrganiCup, som er en menstruationskop, der er fremstillet af 100 % økologiske materialer. Det betyder at der ikke er anvendt skadelige stoffer under fremstillingen. Koppen skal kun tømmes to gange om dagen og har en levetid på 10 år. Klik ind her minie.dk og læs mere om den smarte menstruationskop fra OrganiCup.

Find stofbleer på tilbud med hurtig levering

Ønsker du at anvende sunde bleer, så har MiniE stofbleer på tilbud med dag-til-dag levering. Hos dem finder du blandt andet de økologiske stofbleer på tilbud fra Popolini. Popolini har skabt en skøn serie af økologiske bleer i skønne farver. De har blandt andet nogle flotte røde bleer som måler 70 x 70 cm. De er fremstillet af GOTS certificeret bomuld, så de udsætter ikke dit barns hud for skadelige tilsætningsstoffer. Klik ind her minie.dk og find de økologiske stofbleer på tilbud fra Popolini. Hvis du har spørgsmål til Popolinis bleer, så kan du altid kontakte MiniE. Her vil du møde venlige og kompetente mennesker, som altid er klar på at hjælpe. Du finder deres kontaktoplysninger her minie.dk.

Skab en god hverdag for dig og dit barn med økologiske menstruationskopper og stofbleer på tilbud hos MiniE. Besøg dem online her minie.dk og få dag-til-dag levering af dine varer.