Mayflower garn og Filcolana garn til dit næste strikkeprojekt

I Skødstrup lidt nord for Aarhus finder du Garnværkstedet. En superhyggelig butik, der specialiserer sig i garn og alt hvad der hører med sig dertil. Læs videre her, hvis du vil høre mere om det store udvalg af både strikkepinde, Mayflower garn, Filcolana garn og meget andet.

Garnværkstedet

Mayflower garn i skøn kvalitet

Der findes utroligt mange forskellige typer af garn, hvilket er hvorfor Garnværkstedet sørger for, at du kan danne dig et overblik. Butikkens sortiment af garn indbefatter et bredt spektrum af forskellige brands som for eksempel Mayflower garn. Hvis du derfor specifikt er vild med Mayflower garn, er Garnværkstedet det perfekte sted for dig at gå hen. Mayflower garn eller ej — alle mærker Garnværkstedet indbefatter forskellige typer af garn, hvilket vil sige forskellige tykkelser og kvaliteter. Du finder altså garn til ethvert projekt, både på webshoppen og online, hvad end dit ynglings mærke er Mayflower garn eller et af katalogets mange andre mærker.

Filcolana garn til gode priser

Et andet mærke, der er værd at undersøge er Filcolana garn. Når du beslutter dig for at købe Filcolana garn, er du både sikret garn af høj kvalitet og en rimelig pris. Garnværkstedets udbud af Filcolana garn er stort, hvilket vil sige at garnet kan fås i utroligt mange forskellige farver, sådan at der med sikkerhed er noget til din smag. Samtidigt fås Filcolana garn også i flere forskellige materialer og kvaliteter, hvilket er vigtigt, da udtrykket i et færdigt projekt bliver meget forskellige alt efter, hvilken type garn man vælger. Når du nu har købt dit Filcolana garn bør du samtidigt være opmærksom på, at du kan downloade et eller flere af deres flotte gratis opskrifter og selv printe ud derhjemme.

Besøg www.garnvaerkstedet.dk eller Garnværkstedet i Skødstrup og få den fulde oplevelse. Her står medarbejdere klar med et smil, til at hjælpe dig bedst på vej med dit strikkeprojekt.