En lun vintermenu samt påskefrokost catering

Søger du efter en god og varmende vintermenu leveret ud af huset? Hos Salt og Peber tilbydes ligeledes catering til påskefrokost.

Salt og Peber

Bestil en vintermenu via internettet hos Salt og Peber

Bestil fx en vintermenu, der består af årstidens råvarer. Kokkene arbejder passioneret med at skabe de lækreste retter, som leveres i frisk stand lige til din begivenhed. Den populære vintermenu består af mange lækkerier inkl. okse terrine, svinenakkekam og en udsøgt pærekage med vaniljecreme på toppen. Friskt kød og gode ingredienser danner fundamentet for cateringfirmaet med navnet Salt og Peber. Hvis du ønsker deres vintermenu leveret til døren, så klik ind på saltogpeber.dk og se deres kalender. Det er meget nemmere at bestille maden leveret. Så slipper du for det meste af besværet og kan nyde tiden sammen med dine venner og din familie lidt bedre. Derfor er den service, som Salt og Peber tilbyder, super populær. Smag på deres vintermenu og glæd gæsterne med lækre retter.

Leder du efter påskefrokost catering?

Deres påskefrokost består af alle klassikerne og mere til. Ingen kommer til at gå sultne fra bordet, hvis du bestiller en påskefrokost hos Salt og Peber, der selvfølgelig indeholder rejer, æg, sild, fiskefilet og meget andet af det lækre, man forbinder med påsketiden. Hvis du hellere vil nyde påskeferien og ikke bruge tiden i køkkenet, så vælg den påskefrokost, som Salt og Peber tilbyder. De smagfulde retter kommer helt sikkert til at forbløffe og tilfredsstille selv de mest kræsne gæster. Du kan kun bestille påskefrokost omkring helligdagen, men hvis du ønsker mad leveret i påsken uden for disse dage, så se deres forårsmenu og forårsbuffet, som består af mange af de retter, man forbinder med foråret.

Hos Salt og Peber kan du bl.a. bestille en påskefrokost, og du har ligeledes mulighed for at få leveret en vintermenu til adressen. Der er tale om udsøgt mad af smagfulde råvarer, der helt sikkert kommer til at tilfredsstille gæsterne hvad end det er venner, kollegaer eller familie.