Loofah og læbepomade fra Badeanstalten online

De kølige og tørre dage her i foråret er ikke altid gode for vores læber. Badeanstalten forhandler læbepomade, der fugtiggør dine læber. Deres varianter er skabt med fokus på skønne og plejende, naturlige ingredienser. Kigger du derimod efter Loofah? Så shop også inde på badeanstalten.dk.

Badeanstalten

Vidunderlig læbepomade fra sortimentet på badeanstalten.dk

Shop løs på badeanstalten.dk, der har udviklet læbepomade med en lækker liste af ingredienser. Du får en fantastisk læbepomade for dine penge fra fabrikken, der holder til i Aalborg. Det er læbepomade med respekt for de naturlige råvarer. Så derfor gør det ikke spor, hvis man kommer til at slikke sig om munden. Den går ind og beskytter samt lindrer dine læber og er en vigtig del af håndtasken i disse tørre forårsmåneder. Du kan evt. prøve en af hver? Lige nu kan du vælge imellem 3 forskellige læbepomader på badeanstalten.dk med hver deres aroma. Find ud af, hvilken der er din favorit. De sælger også salve med citrus, mentol og lavendel hos webshoppen, der giver fri fragt over 499 kroner.

Loofah – Prøv denne svamp

Gør også et stærkt køb på en Loofah hos Badeanstalten. Det er en bestemt type eksfolierende svamp, som har oprindelse fra Loofah planten, der er rig på fibre. Med sådan en type svamp vil man effektivt kunne fjerne døde hudceller og på samme tid stimulere blodcirkulationen. Derved kommer huden til at blive efterladt med en frisk glød. Loofah kan med fordel benyttes sammen med en af de flydende sæber fra Badeanstaltens egen fabrik. Det vil give en aromatisk og ren oplevelse i dit karbad. Med en Loofah vil du også være i stand til at få en sand wellness-oplevelse i dit eget hjem. Hvis du har interesse for denne svamp, så vil du måske også være interesseret i pimpsten fra udvalget af?

Shop Loofah plus læbepomade, og nyd det store udvalg hos badeanstalten.dk. Når det kommer til håndsprit, fast håndsæbe, salve og massageolie, så finder man næppe en bedre producent fra Danmark.