Liftudlejning og leje af motorbør med kort varsel

En lift løfter to personer tættere på himlen og ved leje af motorbør, kan håndværkerne lettere løse byggepladsens jordnære opgaver. Ved liftudlejning og leje af motorbør hos EC Maskinudlejning lejer du rene og pæne maskiner – også til akutte situationer. Ofte kan de levere en maskine samme dag mellem klokken 16.00 og 20.00 eller næste morgen, hvis du bestiller den inden kl. 15.00. Lejen er til konkurrencedygtige priser, og fragtprisen er regnet ud fra Kastrup. Deres høje fleksibilitet giver også høj kundetilfredshed i resten af landet.

EC Maskinudlejning

Liftudlejning med høj kundetilfredshed fra EC Maskinudlejning

Prøv liftudlejning fra EC Maskinudlejning, når du skal arbejde i højden. Dine håndværkere bliver “flyvende” med en lift, når de opdager, hvor nemt det er at bruge den. Der er meget lettere arbejde i højden, som kan udføres fra en lift i stedet for et stillads. Liftbilen kan håndværkerne køre til byggepladsen med normalt kørekort, og når liften er klar til brug, stiger de om bord med deres udstyr, og så er der afgang. Den er ren og pæn og kommer 20 meter op og kan rotere. Vælg liftudlejning på ec-maskinudlejning.dk eller ring til Emil Christiansen, og aftal, om de skal levere den på byggepladsen. Når byggeriet er i gang, opstår der af og til uforudsete situationer, og det er sket, at der ikke er tænkt på arbejde i højden. Virksomheden er klar til at hjælpe dig hurtigt. Liftudlejning til konkurrencedygtige priser er inklusive forsikring, og bestiller du inden kl. 15.00, kan du få den leveret, så I kan arbejde næste morgen/formiddag.

Ved leje af motorbør slipper dine folk for det tunge slæberi

Prøv leje af motorbør fra MC Maskinudlejning, hvis du har et større projekt i haven eller andre steder. Motorbøre og dumpere er populære redskaber til de jordnære opgaver blandt anlægsgartnere, murere entreprenører og landmænd. Hvem gider at slæbe byggepladsens jord, sand, grus, nedrivningsaffald og andet tungt materiale, når det fysiske arbejdsmiljø kan blive så meget bedre ved leje af motorbør eller dumper? De findes både med hjul og larvefødder (gummibælter). Når du lejer motorbøre, sparer du ikke bare medarbejdernes rygge, du sparer også en masse tid, og den tid tjener effektivt lejen af motorbøren hjem. Læsse- og aflæsningshøjden varierer, så du skal lige gøre dig klart, hvad dine behov er. Har firmaet ikke den maskine, du har forelsket dig i, hjælper de med at finde en anden, der løser den samme opgave på din byggeplads. Denne høje fleksibilitet og maskinernes gode stand giver høj kundetilfredshed. Her er fragtprisen også beregnet fra Kastrup, og alligevel vil de hjælpe dig i hele Danmark – også akut. Bestil liftudlejning og leje af motorbør inden klokken 15.00 og få dine maskiner samme dag mellem klokken 16.00 og 20.00 eller næste morgen, så I kan komme videre med byggeriet. Find liftudlejning og leje af motorbør på ec-maskinudlejning.dk.