Lettilgængelig vinhandel med gode tilbud

Hos Erik Sørensen Vin kan du finde et hav af gode tilbud på udsøgte vine lavet på mange forskellige druer fra mange forskellige lande, der alle har sine specielle udtryk.

Tysk rødvin

Tyskland er et af de største vinområder indenfor rødvin. Tysk rødvin er typisk fra hoveddruen Stätburgrunder, der er en Pinot Noir. Herefter er den mest brugt drue Portugieser efterfulgt af Frühburgunder. Tysk rødvin benytter sig desuden også af krydsninger mellem forskellige druer, hvor man blandt andet laver vin på druen Dornfelder og Domna. Udover tysk rødvin, bliver der også lavet hvidvin, hvor den vigtigste hvidvindsdrue er Riesling.

Vin fra Ahr

Der er mange forskellige områder i Tyskland, der har vinplantager. Dog er det største rødvinsområde Ahr. Vin fra Ahr dominerer 86% af al vin i Tyskland, på trods af områdets forholdsvist lille størrelse. Det er en ganske smal biflod til Rhinen. Desuden har vin fra Ahr altid spillet en meget stor rolle i Tyskland og dets historie. Mange mener, at Tysklands hovedstad dengang blev placeret i Boon, idet mange af Ahr’s allervigtigste vingårde tilhørte en familie, der var bosat i dette område.

eriksorensenvin.dk

Erik Sørensen Vin har et meget bredt udvalg, og priserne spænder meget vidt. Start her hvis du er begynder. Dog vil du også kunne finde meget stor glæde i at se dig omkring i netbutikken, hvis du er en hærdet og kendt vinentusiast, der sætter pris på en kvalitetsmæssig høj vin. Du kan også her på siden få mange gode tilbud samt råd, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe dit vinvalg an. Start her på forsiden med at kigge blandt de mest populære vine for tiden, hvis du ønsker at danne dig et godt overblik.

Så hvis du søger en vinhandel, der er lettilgængelig, som har mange gode tilbud, og som desuden kan levere et stort udvalg af udsøgte og kvalitetsrige vine, er Søren Eriksen Vin uden tvivl butikken for dig.